Skilsmässa

Exfruns smarta hämnd mot Rickard Olsson efter pengabråket

Fighten är långt ifrån över.
Rickard Olsson och hans exhustru fortsätter bråka.
Nu har Giséle Essé Olsson kommit på ett perfekt sätt att förnedra exmaken.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-05-30 kl 19:16 |

ProvaPremium

Det var i höstas som tv och radio-profilen Rickard Olsson, 55, och hans hustru gick skilda vägar. Då hade paret bara varit gifta i knappt två år.

Uppbrottet från hustrun Giséle Essé Olsson, 46, blev bittert, väldigt bittert. Paret började bråka om hus och pengar under bouppdelningen.

Bild 1 av 6Till vänster ser vi Rickard Olsson, han ser pressad ut. Till höger ser vi Rickard Olsson och hans ex-hustru Giséle Essé Olsson.

Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson skiljde sig efter bara två år.
Bild 2 av 6Till vänster ser vi Rickard Olsson när han äter kycklig. Till höger ser vi Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson.

Rickard Olssons hela tillvaro rasade ihop efter skilsmässan och rattfyllan. Programledaren bodde i ett skjul på gården och nu förföljs han av detta faktum.
Bild 3 av 6rickard olsson aktenskapskris stor2 - Stoppa Pressarna

Rickard Olssons hustru Giséle stöttade sin make när han haft det tufft. Nu är dock parets äktenskap över och Rickard har förmått gå vidare.
Bild 4 av 6rickard olsson skaldjur stor8 1 - Stoppa Pressarna

Rickard Olsson och hans Giselle var förtjusta i skaldjur, men man måste låta bilen stå dagen efter om man druckit vin till maten.
Bild 5 av 6rickard olsson skaldjur stor14 2 - Stoppa Pressarna

Rickard Olsson och hans Giselle handlar skaldjur i Östermalms saluhall. Det var Stoppa Pressarna som avslöjade romansen.
Bild 6 av 6rickard olsson rattfylla stor2 1 - Stoppa Pressarna

Rickard Olsson stoppades från "Bingolotto" med omedelbar verkan. Rattfyllan blev för mycket.

Rickard Olsson hade, av någon anledning, via ett gåvobrev valt att skänka halva sin villa med strandtomt i Saltsjö-Boo till Giséle Essé Olsson före bröllopet.

Bodde i ett skjul

I samband med skilsmässan tvingades den tidigare programledaren för ”Bingolotto” flytta ut ur sitt eget hus och bosätta sig i ett skjul på gården. Den gävlefödde programledaren hade haft sitt hus sedan länge – hans dotter har vuxit upp där.

Ändå tvekade inte Giséle Essé Olsson att kräva halva huset vilket hon förvisso var juridiskt berättigad till i och med det mystiska gåvobrevet.

– Jag har bott där sen 1998 men nu bor jag i en bod på tomten, konstaterade en förgrämd Rickard Olsson i höstas när fighten var som tuffast.