Fejk-anklagelser mot Carolina Gynning

En allvarlig anklagelse.
Nu väcks frågan om Carolina Gynning är en simpel plagiatör i sin konst och design.
Den levnadsglada skånskan påstås kopiera andra konstnärers verk.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2020-09-25 kl 16:37 |

ProvaPremium

Knappt har Carolina Gynning, 41, landat i lyckan över att äntligen ha fått återförenas med Viktor ”Hippie-Viktor” Philipson, 34, förrän nästa olycka drabbar henne. Den framgångsrika konstnären och designern anklagas nu för att plagiera andra konstnärers verk. Det läggs fram flera bevis som gör läget riktigt pinsamt och bekymmersamt för skånskan.

Det är sajten Bloggbevakning som kommer med avslöjandet som innebär att man med fog kan ifrågasätta Carolina Gynnings konstnärskap. Är hon i själva verket en simpel plagiatör och snyltare?

Bild 1 av 6

Carolina Gynning anklagas för att plagiera både sin konst och sin design. Och det finns flera besvärande bevis som talar emot konstnären.
Bild 2 av 6

Här är Gynnings tavla "Moonlight Queen".
Bild 3 av 6

Här blir det tydligt att Gynning kopierat från den polska konstnären Ewa Switalas, skånskan har till och med misslyckats med att måla över signaturen.
Bild 4 av 6

Här är ett annat verk av Ewa Switalas som skånskan uppenbarligen kopierat. Det är Gynnings version vi ser till höger.
Bild 5 av 6

Inte bara tavlorna utan även formgivningen och designen fejkas av Gynning. Hennes örhängen till vänster fanns redan att köpa för 29 kronor.
Bild 6 av 6

Det är journalisten Camilla Gervide som avslöjar att Gynning är en simpel plagiatör. Vem vill nu äga ett konstverk av skånskan?