Hemligheten bakom Bindefelds stjärttvätt

Micael Bindefeld och Charlotte Perrelli har en sak gemensamt – de gillar duschtoaletter för maximal renhet i stjärten.
De är även en del av Sveriges bäst bevarade hemlighet.
Arvodet för toareklamen till kändisarna är konfidentiell information.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2020-09-19 kl 05:38 |

ProvaPremium

Micael Bindefeld, 60, och Charlotte Perrelli, 45, är båda en del av de kanske hårdast drabbade yrkesgrupperna under coronapandemin. Både event- och artistbranschen lider svårt av restriktionerna om att endast 50 personer får samlas samtidigt. Det är branscher som befinner sig i en djup kris.

Det var i mars som regeringen meddelade de tuffa restriktionerna och samma dag gick Bindefelds konkurrent Johan Petré, 33, ut med en desperat efterlysning om jobb på Facebook. Han insåg direkt att det skulle bli tufft.

Bild 1 av 5

Det finns en anledning till att det kallas "hemlighuset". Micael Bindefelds och Charlotte Perrellis toalettsamarbete är superhemligt.
Bild 2 av 5

Micael Bindefeld hamnade på pottkanten i och med coronapandemin. Även för festfixare så har nöden ingen lag och Bindan, som av många anses ha en lite "skitnödig" attityd, tvekade aldrig att göra reklam för stjärttvätt.
Bild 3 av 5

Charlotte Perrelli vet att pengar inte luktar och sinar inkomsterna får man inte vara rädd för att skita ner sig. Småländskan har ett lukrativt toalett-avtal.
Bild 4 av 5

Till och med på toa så lyxar Bindefeld till det med en ljummen stjärtdusch.
Bild 5 av 5

Charlotte Perrelli har säkerställt att hon blir ren där bak.

Eventdelen av Bindefelds bolag har drabbats hårt och för Charlotte Perrelli försvann sommarens alla bokade spelningar i ett obehagligt nafs.