Relation

Filip Lamprecht otrogen mot Peg – med äldre man

Sanningen var mörkare än vad vi kunnat ana.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja sanningen bakom Filip Lamprechts spruckna förhållande med Peg Parnevik.
Kändissonen var otrogen mot sångerskan – han träffade en medelålders kostymkille i smyg.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-29 kl 18:32 |

ProvaPremium

Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att det var slut mellan Filip Lamprecht, 25, och Peg Parnevik, 26, mitt under de intensiva veckorna i ”Let’s Dance”. Parets uppbrott kom efter fem år tillsammans och det skapade stor förstämning i golfklanen Parnevik.

Matriarken och klanöverhuvudet Mia Parnevik, 54, försökte till och med få den tidigare ”svärsonen” Filip Lamprecht utröstad ur kändistävlingen där kändissonen sedermera triumferade i par med den sexiga skånskan Linn Hegdal, 26.

Bild 1 av 8Till vänster ser vi Filip Lamprecht och Peg Parnevik. De ser glada ut. Till höger ser vi en medelålders man i kostym som jublar, mannens ansikte är pixlat.

Filip Lamprecht kunde inte låta bli. Stoppa Pressarna kan nu avslöja att kändissonen var otrogen mot Peg Parnevik med en medelålders kostymkille.
Bild 2 av 8

Petra Mede, Linn Hegdal och Filip Lamprecht med sällskap kommer till Kristallengalan 2021 på Cirkus i Stockholm.
Bild 3 av 8

Filip Lamprecht och pojkvännen Johnny Edlind kan inte få nog av varandra.
Bild 4 av 8

Nu är Kristin Kaspersen lycklig. Hon och sonen Filip Lamprechts nya kärlek Johnny fattade tycke för varandra direkt!
Bild 5 av 8

Oj, oj, oj, hur ska det här sluta? Stoppa Pressarna har tidigare avslöjat att Kristin Kaspersen varit på en kärleksresa med sonen Filip Lamprechts pojkvän Johnny Edlind.
Bild 6 av 8

Kristin Kaspersen ringer sin son flera gånger varje dag. Hon har verkligen synat sonens nya pojkvän i sömmarna.
Bild 7 av 8

Nu är det bara Johnny Edlind för hela slanten. Filip Lamprecht hänger i princip dygnet runt med den sexige influencer-killen.
Bild 8 av 8

Peg Parnevik blev brutalt dumpad av Filip Lamprecht sedan kunde Stoppa Pressarna avslöja att kändissonen varit otrogen. Nu kan vi avslöja att han även var otrogen med en medelålders kostymkille som varsamt tog hand om kändissonen.

När Filip mötte Kristina ”Keyyo” Petrushina, 25, i ”duellen” uppmanade Mia Parnevik sina följare att rösta på ryskan, vilket Stoppa Pressarna avslöjade.

Peg Parnevik var helt förstörd efter att hon dumpats av Filip Lamprecht. Hon talade om ”sitt livs värsta vecka” och att hon trodde ”hon skulle dö”.