Familjebråk

Prins Daniel i storbråk med kockarna på Solliden

Sommarens dåliga stämning på Öland har spritt sig även till köket på Solliden.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att kökspersonalen på sommarslottet har hamnat i ett storbråk med prins Daniel.
Det är osämjan med kungen som spökar i bakgrunden.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-28 kl 20:01 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar avslöjat att äktenskapskrisen mellan kronprinsessan Victoria, 45, och prins Daniel, 48, återigen har tagit fart. Bara för att skilsmässan blåstes av i våras så har det inte infunnit sig någon harmoni – tvärtom.

Flera av varandra helt oberoende uppgiftslämnare vittnar om samma sak – äktenskapet är dysfunktionellt.

Bild 1 av 10Till vänster ser vi prins Daniel i mörk kostym, han sitter vid ett bord och serveras mat. Till göer ser vi kockar i köksmiljö.

Prins Daniel hamnade i bråk med kockarna på Solliden då han ville ha sin egen lunch istället för att äta med övriga kungafamiljen. Nu är det slut på de olaterna.
Bild 2 av 10

Vid båthus nere vid vattnet brukar familjen äta lunch. Då dukar kockarna upp buffé som sedan förtärs på terrassen. Prins Daniel vägrar dock äta där när kungen är på plats.
Bild 3 av 10

Kronprinsessan Victoria är förtvivlad över sin krånglande make.
Bild 4 av 10

I närheten av Solliden på Öland ligger kronprinsessfamiljens nya sommarhus Villa Skönvik.
Bild 5 av 10Till vänster ser vi kronprinsessan Victoria i grön dress, hon ser sammanbiten ut, bakom henne ser vi prins Daniel i mörkblå kostym och vit skjorta. Till höger ser vi Regeringskansliet Rosenbad.

Stoppa Pressarna avslöjade att Finansdepartementet arbetat fram en detaljerad plan för en skilsmässa mellan kronprinsessan Victoria och prins Daniel.
Bild 6 av 10

Här, på Solliden på Öland, firar kungafamiljen semester.
Bild 7 av 10I förgrunden av bilden ser vi en allvarlig kronprinsessan Victoria i grön dräkt, hon ser allvarlig ut. I bakgrunden ser vi prins Daniel i blå kostym, han ser nedslagen ut.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel försöker nu hitta tillbaka till varandra. Victoria gör allt hon kan för att se framåt.
Bild 8 av 10

Prins Daniel stöttade länge kungavännen som dömts för ringa narkotikabrott. Till slut tvingades han dock bort från prinsens organisation.
Bild 9 av 10

Det är mycket ovanligt att drottning Silvia är så sjuk att hon ställer in evenemang.
Bild 10 av 10

Villa Skönvik är ett litet paradis som ligger i den vackra öländska naturen. Här äter prins Daniel sina luncher istället för att umgås med kungafamiljen.

Stoppa Pressarna har avslöjat anledningen till att Victoria backade från skilsmässan. Hon vågade helt enkelt inte, kungligheten fruktade hur prins Daniel skulle reagera och vad han skulle ta sig till och vilken typ av utspel han skulle företa sig.