- Senaste nytt från kändispressen

Fredrick Federleys egen dagbok om pedofilen

Fredrick Federley förde noggranna anteckningar om sitt liv med pedofilen.
Nu kan Stoppa Pressarna redogöra för den avgångne EU-parlamentarikerns intensiva tid och umgänge med den dömde sexbrottslingen.
Den tidigare Centertoppens dagbok avslöjar honom.

Drygt två veckor efter Stoppa Pressarnas avslöjande lämnade Fredrick Federley, 42, sina politiska uppdrag.

Till slut insåg den tidigare andre vice ordföranden i Centerpartiet att det var ohållbart att som folkvald politiker leva tillsammans med en pedofil, som bland annat är dömd för 22 fall av grova våldtäkter mot barn.

 • Fredrick Federley förde en lång och detaljrik dagbok över sin tid med den dömde pedofilen. Hans fascination kring mannens vedervärdiga barnsexbrott framgår tydligt.

 • Annie Lööf har valt att inte svara på flera av Stoppa Pressarnas frågor. Hon vill inte utveckla mer i detalj sin vänskap med "Bryssel-pedofilen".

 • Här poserarden ökände "Björbo-pedofilen" hemma i Fredrick Federleys vardagsrum.

 • Fredrick Federley gick på sexfester med den dömde "Bryssel-pedofilen" som älskar barnpornografi.

 • Fredrick Federley visste redan i juni om att hans sambo var en dömd pedofil. Nu försöker han blanda bort korten.

 • Två dygn efter Stoppa Pressarnas avslöjande flydde den dömde pedofilen från Federleys familjegård. På Stoppa Pressarnas exklusiva bild syns pedofilen brådstörtat lämna.

 • Fredrick Federley träffade "Björbo-pedofilen" på gay-sexappen Grindr. Här träffas homosexuella för trevliga stunder.

 • Fredrick Federley tvingades avgå efter Stoppa Pressarnas avslöjande om att han levt med en barnvåldtäktsman.

 • Fredrick Federley och pedofilen har bott tillsammans sedan i somras. Först när Fredrick Federley fick vetskap om Stoppa Pressarnas avslöjande flyttade mannen.

 • Fredrick Federley beordrade sina vänner att "Björbo-pedofilen" inte fick synas på sociala medier.

 • Här på rättspsykiatriska kliniken i Säter hade Fredrick Federley flera "mysiga fikastunder" med den dömde pedofilen Sture Bergwall i ett avskilt besöksrum med en bekväm galonsoffa.

 • Sture Bergwall, tidigare känd som Thomas Quick, är friad för de fruktansvärda morden men är forfarande en dömd pedofil.

 • Fredrick Federley skriver själv om vilken fin kontakt han fick med "den mytomspunne" Sture Bergwall. Bilder: TT, Instagram och Stoppa Pressarna

Den så kallade ”Björbo-pedofilen” dumpades av Fredrick Federley först efter att Stoppa Pressarna avslöjat historien om sambon.

LÄS MER: Fredrick Federleys grava pedofil-lögner om sexdömde sambon

Två dygn senare, i samband med att Federley bekräftade Stoppa Pressarnas nyhet, flyttade pedofilen från Dalagården i Björbo.

Stoppa Pressarna redogjorde för den sista promenaden i elljusspåret, en uppgift som Federley sedermera bekräftade i intervjun med Dalarnas tidningar.

Men Fredrick Federley har haft flera kopplingar till pedofiler. Stoppa Pressarna avslöjade hans vänskap med den så kallade ”Bryssel-pedofilen”, en före detta toppolitiker i norska Senterpartiet.

En vänskap som bestått även efter att ”Bryssel-pedofilen” dömts till fängelse för barnporrnografibrott. I domen framgår det att mannen fantiserat om att ”våldta spädbarn”. För övrigt kunde Stoppa Pressarna även avslöja att partiledaren Annie Lööf, 37, hade nära band till ”Bryssel-pedofilen” som hon haft kontakt med på Facebook.

”Bryssel-pedofilen” och ”Björbo-pedofilen” är dock inte de enda pedofiler som tycks ha väckt Federleys fascination och intresse.

 LÄS MER: Bild-Extra: Här flyr pedofilen från Federleys gård 

Redan för sju år sedan hälsade han vid flera tillfällen på en av Sveriges värsta sexualförbrytare. 

Federley lärde då under intima former känna den beryktade pedofilen Sture Bergwall, 70, tidigare känd som den påstådde seriemördaren Thomas Quick.

Sture Bergwall är numera frikänd för alla de mord han tog på sig, men han är sedan tidigare dömd för en rad grova barnsexbrott.

När Bergwall var 19 år och anställd vid Falu lasarett antastade han fyra unga pojkar. En av de yngre pojkarna var inlagd på barnkliniken vid lasarettet som Bergwall arbetade på. Denne tog Bergwall strypgrepp på, efter att ha idkat oralsex på det stackars barnet, varför han åtalades för försök till dråp.

Året därpå (1970) dömdes Bergwall till sluten psykiatrisk vård för de nämnda gärningarna mot de värnlösa stackars pojkarna. Enligt den rättspsykiatriska undersökningen, som genomfördes av överläkaren Otto Brundin, led Bergwall av en ”höggradig sexuell perversion av typen pedofilia cum sadismus".

LÄS MER: Spelet bakom Fredrick Federleys avgång

Federleys nära relation till Sture Bergwall inleddes på sociala medier, något den skandaliserade politikern berättat utförligt om på sin numera insomnade blogg. Där har han fört en slags dagbok om sina möten med Bergwall och deras nära relation.
– Vi har haft kontakt via framförallt Twitter i något år. Jag minns fortfarande den vårdagen som måste varit för tre eller fyra år sedan när jag hade varit i Insjön och stannade i Gagnef kyrkby för att se tranorna som flög över den högblå vårhimlen, skriver Federley fascinerat och helt oblygt i sin blogg.

Första mötet mellan Federley och den perverterade Sture Bergwall skedde på rättspsykiatriska kliniken i Säter i ett avskilt besöksrum möblerat med en bekväm galonsoffa. Där hade den sexdömde brottslingen och Centerpolitikern en "mysig fikastund".
– I dag var jag på Säter kl 09.30 med fikabröd och hälsade för första gången på Sture, skriver Federley i sin blogg. 

Det verkar som att det tog på krafterna för Federley att umgås på tu man hand med den sexdömde brottslingen. Vad som egenligen försegick bakom de stängda dörrarna har Stoppa Pressarna inte lyckats utröna. 
– Dagens träff med Sture Bergwall var tung. När jag var hemma i Björbo igen åt Johnny (Johnny Federley Kroneld, Federleys ex-make, reds. anm.) och jag lunch och sedan sov jag två timmar. Lika länge som Sture och jag fikade, skriver Federley.
 

Fredrick Federley är uppenbart fascinerad av Sture Bergwall, vilket hans formuleringar avslöjar:
– Hur börjar man ett samtal med en mytomspunnen man? Jag hade en lång rad frågor som pockade på svar. Tack vare att jag läst en hel del kunde vi komma vidare i samtalet på ett bra sätt, konstaterar Federley om mötet med mannen som gjort sig skyldig till flera grova sexuella övergrepp mot barn.

Och det ter sig som att de bägge männen fick en fin och nära kontakt.
– Han var mycket generös med att dela med sig av vad han genomlevt, upplevt, skapat och ställt till med.

LÄS MER: Skarpt coronahot mot prinsessan Estelle oroar hovet

Fredrick Federley berättade nyligen i sin intervju med Dalarnas tidningar att han aldrig grävt mer i detalj vad hans sambo ”Björbo-pedofilen” gjort sig skyldig till, men när han träffade Sture Bergwall ryggade han inte för detaljerade frågor kring den dömde mannens vandel.
– Jag frågade om de sexuella övergreppen och knivdådet. Han tar på sig det fulla ansvaret för dem och visade på ånger. Det förde oss in på ett långt samtal om hans homosexualitet, tidsandan, hans pojkvän som tog livet av sig och som Sture menar blev det som fick det mesta att rasa samman och som ledde till händelserna 1969, skriver Federley i sina känslosamma anteckningar och fortsätter:

– Livets nedåtgående spiral med drogmissbruk, övergreppen och de kraftiga hallucinationerna som är Stures svar till hur knivöverfallet kunde ske.

Efter Stoppa Pressarnas peodfil-avslöjande om Fredrick Federley har den tidigare EU-parlamentarikern inte på något sätt kommenterat sin nära kontakt med den dömde pedofilen Sture Bergwall eller de andra pedofilerna han starkt länkas till.

Vet du mer om Fredrick Federley och de barnsexbrottslingar han träffat? Har du uppgifter om pedofiler i Centerpartiet? Kanske har du bilder eller avslöjande filmer? Tipsa Stoppa Pressarnas redaktion här! Alla uppgiftslämnare garanteras anonymitet enligt grundlagen.  

LÄS MER: Jenny Strömstedt om sin stora oro för äktenskapet med Niklas
LÄS MER: Shamanens romantiska frieri till prinsessan Märtha Louise
LÄS MER: Knarkspans starka intresse för kronprinsessan Victorias vän

VI AVSLÖJAR: Ord för ord om vad som egentligen hände!

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Fredrick Federleys egen dagbok om pedofilen

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Kjell Bergqvist avslöjar sitt dolda handikapp

Åldern börjar ta ut sin rätt.
Nu berättar Kjell Bergqvist om sitt dolda handikapp.
Skådespelaren har stora problem med hörseln och tvingas bära hörapparat.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Benjamin Ingrosso brädad av sexig surf-hunk

VI AVSLÖJAR:

Sångarens flickvän har hittat en ny kärlek!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Ingrosso misshandlade Anna Book efter bråk i trapphus

VI AVSLÖJAR:

Den eldfängde italienaren var chanslös i tingsrätten!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Patrik Sjöberg om sin svåra blodsjukdom

EXTRA: Stjärnan var nära att dö!

Svenskt

Dr Albans nya tuffa liv efter sjukdomsperioden

BILD-EXTRA: Musikern tvingas vänja sig!

Svenskt

Annie Lööfs skarpa markering mot Federley

VI AVSLÖJAR: Hon accepterar inte hans beteende längre!

Dan Ekborgs nya lycka efter kärlekskarusellen

BILD-EXTRA:

Går och sjunger musikallåtar på stan!

Gunilla Perssons mamma till sjukhus – kämpar för sitt liv

VI AVSLÖJAR: Hollywoodfruns gripande ord om dramat i natt!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Kjell Bergqvist avslöjar sitt dolda handikapp

EXTRA: Skådespelaren blev hjälplös till slut!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Emilio Ingrosso om krisen i äktenskapet med Åsa

EXTRA:

"Det är väldigt, väldigt svårt!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Peg Parneviks desperata försök till återförening

EXTRA:

Gör allt hon kan för att få tillbaka Filip!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Magnus Hedmans nya look får följarna att jubla

EXTRA: Bilden som visar den stora förändringen!

Fredrick Federleys nya kontakt med pedofilen

VI AVSLÖJAR: Bilderna som visar männens fortsatta relation!

Steffo i smutsigt bajsbråk med Alex Schulman

EXTRA: "Hur dålig journalist får man bli?"

Camilla Läckbergs svåra sammanbrott efter tuffa tiden

EXTRA: Författaren väljer att isolera sig helt!

Makens penis räddade synen på Christina Schollin

EXTRA: Så upptäckte Hans den dolda sjukdomen!

Siw Malmkvists tuffa lidande i tysthet

EXTRA: Berättar om okända sjukdomen hon lidit av i 40 år!

Ex-pojkvännens sköna revansch på Blondinbella

EXTRA: Så tjänade han miljontals kronor efter uppbrottet!

Filip Lamprechts flykt från ex-flickvännen Peg

EXTRA: "Jag vill ta tid och känna efter och återhämta mig!"

Sarah Dawn Finers dramatiska babylycka

EXTRA: "Visste inte om vi skulle få ha dig kvar hos oss, vid liv!"

Per Anderssons mumsiga thai-mys i vårkylan

BILD-EXTRA: Komikern blev lite sugen på söndagskvällen!

Så försöker Peg Parnevik hämnas på Filip Lamprecht

EXTRA: Sångerskans bitterhet växer sig allt starkare!

Margaux Dietz i öppet bråk med ex-maken

EXTRA: Så hindrar han influencern från att göra sitt jobb!

Camilla Läckbergs obehagliga upptäckt med Simon

EXTRA: "Förklarar ju inte varför han tog hem det här!"

Mia Parnevik drabbad av svår artros i höften

EXTRA: Så fick golfhustrun hjälp mot smärtorna!

Filip Lamprechts märkliga utspel om Peg Parnevik

EXTRA: Första orden om uppbrottet från kändisdottern!

Ingvar Oldsberg svårt skadad efter fallolycka i hemmet

EXTRA: Lyckades ta sig upp och larma själv!

Phillipes desperata vädjan till Benjamin Ingrosso

VI AVSLÖJAR: Söker artistens välsignelse av återföreningen med Bianca!

Efter Federley: ny centertopp i pedofilskandal

EXTRA: Häktad som misstänkt för våldtäkt mot barn!

Runar Sögaard jagad av polisen vid sin bostad

EXTRA: Så har norrmannen lyckats komma undan!

Paolo Roberto brädad av uppmärksammad TV4-kvinna

EXTRA: Överraskningen ett år efter sexköpet!

Kristina Lugns gravsten på villovägar

EXTRA: Livet fortsätter jävlas med den döda poeten!

Sanningen om Sven Tumbas otrohet

EXTRA: Efter alla år berättar hustrun Mona Tumba!

Hollywoodfrun tvingas till operation efter läkarmiss

EXTRA: Åsa Vesterlund lägger sig under kniven!

Malin Berghagen avslöjande om parterapin

EXTRA: Yogaprofilen och fästmannen åkte på läger!

Därför vill Benjamin Ingrosso hellre träffa killar

BILD-EXTRA: Sångarens mysfika efter offentliga erkännandet!

Bianca Ingrosso i knivbråk på restaurang

VI AVSLÖJAR: Polisförhöret ord för ord!

Carolina Gynnings kärleksresa utan Viktor

EXTRA: Därför dissar skånskan pojkvännen!

Skräckbilden från Patrik Sjöbergs dödskamp på sjukhuset

EXTRA: Höjdhoppsstjärnan chockar sina följare!

Ewa Fröling bryter ihop i tårar i tv efter tuffa frågan

EXTRA: "Det är som att underjorden öppnar sig!"

Soldoktorn i infekterat svartsjukedrama

EXTRA: Träffade Camilla, 54, på Tinder!

söndag 9 maj 2021