- Senaste nytt från kändispressen

Fredrick Federleys nya kontakt med pedofilen

Han kan inte släppa honom.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Fredrick Federley och ”Björbo-pedofilen” har en fortsatt och intensiv relation.
Den senast dokumenterade kontakten mellan de bägge männen skedde för bara två dygn sedan.

Den 24 november förra året avslöjade Stoppa Pressarna att EU-parlamentarikern Fredrick Federley, 42, sedan sex månader tillbaka hade en relation med en dömd pedofil.

Centertoppen träffade den 43-årige pedofilen via gay-sex-appen Grindr – den första dejten, som skedde i Örebro, ledde vidare och det dröjde inte länge förrän våldtäktsmannen installerade sig på Federleys vackra Dalagård från förra sekelskiftet i Björbo i Gagnefs kommun.

  • Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Fredrick Federley har en tät och intensiv kontakt med den dömde pedofilen.

  • Centerpartiets Annie Lööf har lovat att Federley ska få en fallskärm av partiet om EU-pengarna inte är tillräckliga.

  • Fredrick Federley ljög för Carina Bergfeldt i SVT när han påstod att han "inte läst domen" mot "Björbo-pedofilen".

  • Centerpartiet har skakats av flera pedofilavslöjanden efter Federley-skandalen.

  • Ett fåtal kändisar har stöttat Federley offentligt. Festfixaren Johan Petré, Robinson-profilen Zübeyde Simsek och PR-geniet Marianne "Korv-Majsan" Djudic har givit uttryck för sitt stöd. Frågan är hur "Grammis-Majsan" och de andra kändisarna ställer sig till avslöjandet att Federley har fortsatt kontakt med den dömde pedofilen.

  • Här filmar pedofilen Fredrick Federley, filmen användes i Centerpartiets officiella kanaler.

  • Fredrick Federley gick på sexklubbar tillsammans med "Bryssel-pedofilen" när han var i den belgiska huvudstaden.

  • Fredrick Federley försökte sig på en comeback som kyrkopolitiker, den varade i ett dygn. Bilder: TT, Instagram och Stoppa Pressarna

Toppolitikern och den så kallade ”Björbo-pedofilen” trivdes bra tillsammans och Federley har själv berättat i SVT att han var förtjust och på ”gränsen till kär” i mannen som är dömd för 22 fall av grova våldtäkter mot barn.

LÄS MER: Filip Lamprechts flykt från flickvännen Peg Parnevik

De bägge männen pysslade med praktiska ting på gården som att ”sätta stängsel”, man arrangerade även biodlarskolor för unga pojkar och pedofilen filmade Federley i olika situationer, bland annat när han leker med ett par vaktelägg.

Filmerna lades senare ut på Centerpartiets officiella sidor – efter Stoppa Pressarnas avslöjande plockades de dock snabbt ner.

Centerpartiet med Annie Lööf, 37, i spetsen skakades svårt av Stoppa Pressarnas avslöjande och partiet har minskat kraftigt i opinionsundersökningar. Efter Federley-skandalen har flera andra centerpolitiker avslöjats som pedofilvurmare och sexförbrytare mot barn och nyligen kunde Stoppa Pressarna rapportera om en småländsk kommunpolitiker som just nu sitter häktad på sannolika skäl som misstänkt för våldtäkt av ett ungt barn.

LÄS MER: Ex-pojkvännens sköna revansch på Blondinbella efter uppbrottet

Efter att Stoppa Pressarna avslöjat relationen dröjde det två veckor innan Fredrick Federley insåg att hans position som EU-parlamentariker var ohållbar – han valde att lämna alla sina förtroendeuppdrag och sjukskriva sig.

”Björbo-pedofilen” bodde efter avslöjandet i två dygn hos Federleys föräldrar innan han flyttade till en annan ort, inte långt från Björbo.

Fredrick Federley har påstått att han ”inte läst domen” mot sin dåvarande sambo, senaste gången han hävdade det var när ex-politikern medverkade i SVT-talkshowen ”Bergfeldt”. Det var en ren lögn.

Bara ett par dygn efter SVT-framträdandet kunde Expressens prisbelönte stjärnreporter David Baas, 40, med hjälp av en skärmdump på en sparad chatlogg avslöja att Federley ljög Carina Bergfeldt, 41, rätt upp i ansiktet – ”läst domen” skrev Federley i chatten som skedde innan Stoppa Pressarnas omvälvande avslöjande.

LÄS MER: Makens penis räddade synen på Christina Schollin

Stoppa Pressarna har även avslöjat att Federleys egen syster ringt till honom och läst högt ur rättens utslag – hos Bergfeldt påstod den forne centertoppen att ”ingen ringt och berättat vad som stod i domen”, vilket även det var en ren lögn.

Fredrick Federley och hans syster har numera en ytterst sporadisk kontakt, enligt flera av varandra oberoende källor som Stoppa Pressarna har talat med.

Efter att skandalen briserade så har det hävdats att förhållandet mellan Federley och pedofilen är över och att han inte vet var den sexdömde 43-åringen numera bor.

Stoppa Pressarna kan dock avslöja att de bägge männen har en fortsatt och intensiv relation.

LÄS MER: Camilla Läckbergs obehagliga upptäckt med maken Simon Sköld

”Björbo-pedofilen” har ett anonymt Instagram-konto under ett alias som Federley följer med stort intresse – han har även gillat flera av bilderna på kontot.

Även Fredrick Federley har ett alias på sitt följarkonto och Stoppa Pressarna har genomfört omfattande forensiska undersökningar av de bägge kontona.

Den senaste interaktionen mellan de bägge männen skedde för två dygn sedan – den 2 maj gillar Federley ett inlägg som ”Björbo-pedofilen” publicerar:
– I dag sätter vi alla fina regnbågsfamiljer i centrum! All kärlek till er, skriver pedofilen intill en bild som Federley lajkat.

”Björbo-pedofilens” Instagram-konto innehåller flera bilder från Federleys Dalagård.
– Bilden med katten är tagen från badrummet i Federleys hus. Det är bekräftat nu, säger en person som varit Stoppa Pressarna behjälplig i granskningen av bilderna.

LÄS MER: Per Anderssons härliga thai-mys på unika bilder

Det finns även andra bilder från Federleys gård på ”Björbo-pedofilens” konto, som också innehåller flera foton från Örebro – den stad där våldtäktsmannen bodde innan han blev sambo med EU-parlamentarikern.

Pedofilens Instagram-konto innehåller även en bild på en naken man som han hade på sitt Facebook-konto vilket han stängde ner i november efter Stoppa Pressarnas avslöjande. ”Björbo-pedofilen” följer även Fredrick Federleys föräldrar från sitt konto.

Fredrick Federleys anonyma Instagram-konto avslöjas bland annat av det faktum att det är döpt efter ett säreget intresse som den skandaliserade ex-politikern hyser. Han följer även flera personliga vänner.
– Det är minst 13 personer med Björbokoppling som Federley känner, uppger Stoppa Pressarnas källa.

LÄS MER: Ingvar Oldsberg svårt skadad efter fallolycka i hemmet

”Björbo-pedofilen” startade sitt anonyma Instagram-konto den 25 januari 2020 – bara 15 dagar efter att han frigivits villkorligt.

Då hade han avtjänat sex av de nio år som han dömdes till fängelse för efter att han bland annat livesänt flera våldtäkter mot en sexårig flicka.

”Björbo-pedofilen” sände våldtäkterna på nätet till en pedofil-vän i västra Sverige som i realtid instruerade den 43-årige mannen vilken typ av övergrepp han skulle begå mot den lilla flickan.

”Björbo-pedofilen” följer 733 personer, däribland flera kändisar som exempelvis Kevin Spacey, 61, Lady Gaga, 35, och Simon Sköld, 33.

LÄS MER: Paolo Roberto brädad av uppmärksammad TV4-kvinna

Utifrån ”Björbo-pedofilens” Instagram-konto får man en god inblick i hans tillvaro och tankevärld.

Det är uppenbart att han är intresserad av att fotografera. Hans konto har flera svartvita och till sin komposition ”konstnärliga” bilder, han intresserar sig även för olika kända fotografer.

Pedofilen tycks även hysa ett stort aktieintresse, han håller sig uppdaterad med hjälp av flera sidor som är ägnade åt handel på börsen. De politiker han tycks hysa en faiblesse för är nästan uteslutande vänsterpolitiker som exempelvis Nooshi Dadgostar, 35, Vänsterpartiets nyvalda ledare.

Den 43-årige mannen tar även del av flera sidor med anknytning till gay-världen, däribland RFSL i Malmö, sexklubben Blue Vision och gaykrogen för män som gillar lack och läder Sidetrack.

Han följer även, kanske inte helt förvånande, sidan Peddocatchers.

LÄS MER: "På spåret"-kvinnan om sitt okända liv med kungen

Peddocatchers är en sida som förklarar sin verksamhet enligt följande:
– Vi hänger ut pedofiler som vi chattat med, konversationer och bilder. Kanske är det din granne? Eller ännu värre din sambo.

Vet ni mer om Fredrick Federley och "Björbopedofilen", "Brysselpedofilen" eller ”Brevduvepedofilen? Har ni bilder? Hör av er till Stoppa Pressarna här! Ni är garanterade anonymitet och källskydd. Alla tips som leder till publicering arvoderas.

LÄS MER: Skräckbilden på Patrik Sjöbergs dödskamp chockar följarna
LÄS MER: Ewa Fröling bryter ihop i tårar i tv efter känsliga cancerfrågan
LÄS MER: Soldoktorn i infekterat svartsjukedrama med Lotta Engberg efter att yngre kvinnan trätt fram

VI AVSLÖJAR: Bilderna som visar männens fortsatta relation!

Kommentera: Fredrick Federleys nya kontakt med pedofilen

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Tilde de Paulas spanska lyxsemester för miljoner

En härlig lyxsemester med familjen.
Äntligen kan Tilde de Paula unna sig lite ledighet.
TV4-stjärnan drar in miljoner och ser till att njuta av livet som kändis.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Gunilla Persson i bråk med polisen på sjukhus

EXTRA:

"Jag skulle besöka mamma!!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Charlotte Perrelli talar ut om psykisk ohälsa

EXTRA:

"Rädd för att trilla ner i hålet och bli deprimerad!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Carolina Gynning visar nya lyxvåningen

EXTRA: "Gått och köpt mig en lägenhet vid Karlaplan!"

Svenskt

Därför döms Allra-grundaren till fängelse

EXTRA: Kungavännen Alexander Ernstberger fick 6 år!

Svenskt

Agneta Sjödin avslöjar sanningen om sin tunga tid

EXTRA: "Jag orkade inte ens träna!"

Benjamin Ingrossos miljonregn efter succén

EXTRA:

Nu avslöjas sanslösa vinsten för artisten!

Elin Härkönen avslöjar sin nya kärlek efter Paolo Roberto

EXTRA: "Jag sätter fem plus på det faktiskt!"

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Tilde de Paulas spanska lyxsemester för miljoner

EXTRA: "Halva grejen är en enorm takterrass!"

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Lotta Engbergs tunga sorg efter vännens bortgång

EXTRA:

"Då kommer tårarna!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Sofia Wistams romantiska semester med maken Magnus

EXTRA:

"Nu njuter jag av att den här lilla rackaren!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Laila Bagge i jättebråk efter fula gesten

EXTRA: "Jag är så trött på detta präktiga samhälle!"

Noomi Rapace i dramatisk förlossning på Island

EXTRA: "Jag kastades liksom bara rakt in!"

Prislappen på Bianca Ingrossos spanska lyxhus

EXTRA: Pool, tennisbana och 500 kvadratmeter!

Hanna Hedlunds nya dröm efter skilsmässan

EXTRA: Så klipper hon banden med Martin Stenmarck!

Samir Badran och fästmön bryter upp efter knappt två år

EXTRA: Paret fattade beslutet helt i samförstånd!

Fredrick Federleys återförening med pedofilen

VI AVSLÖJAR: Bilderna som visar den hemliga träffen!

 

Regina Lund talar ut om tiggeriskandalen och Maldiverna

EXKLUSIVT: "Komplicerade tider kräver kreativa nyskapande grepp!" 

Åsa Ingrossos smärtsamma avsked efter uppbrottet

EXTRA: "Tomt det blir utan dig!"

Pernilla Wahlgrens tragedi under semestern med Christian, 55

EXTRA: "Tyvärr så har det hänt en tråkig sak!"

Camilla Läckbergs miljontröst efter tarmsjukdomen

EXTRA: "Stolt över att jag har gjort detta som kvinna!

Christer Sjögren helt isolerad i hemmet

EXTRA: "Varit väldigt jobbigt!"

Peter Jöback intagen på behandlingshem i England

EXTRA: Problemen hann ikapp musikalstjärnan!

Hemliga priset för Bianca Ingrossos lyxhus i skärgården

EXTRA: Sanslösa kostnaden för semesterboendet avslöjat!

Så gick Niclas Wahlgren vidare efter uppbrottet

EXTRA: Äntligen har han kommit över "Muskel-Julia"!

Leonardo DiCaprio brädad av Hans Wiklund

EXTRA: Toppmodellen valde svensken före Hollywoodstjärnan!

Camilla Läckberg vikthånas efter tarmsjukdomen

VI AVSLÖJAR: Deckardrottningen rasar mot fetma-attacken!

Jenny Strömstedts ärliga ord till Niklas efter krisen

EXTRA: Avslöjar exakt vad hon bär på!

Så träffade Ulf Lundell sin nya kärlek Ninna, 38

EXTRA: Första kontakten som ledde till mötet! 

Pernilla Wahlgren återförenad med Christian, 55

EXTRA: Sångerskans glädje efter stora oron!

SVT-stjärnans pedofilattack på Ulf Lundell

VI AVSLÖJAR: "Har funderingar kring 12-åringar!"

Därför slutar Regina Lund som konstnär

VI AVSLÖJAR: Lägger av efter tiggeri- och Maldiverna-skandalen!

Bianca Ingrossos lyxsemester med väninnorna

EXTRA: Sol och fest efter vinsten på 200 miljoner!

Ulf Lundell berättar om sexdrömmarna med Ninna, 38

EXTRA: "Intima lekar med N inatt!"

Han pekas ut som Fredrick Federleys nya kille

VI AVSLÖJAR: "Det var en mysig stund två killar emellan!"

Camilla Läckbergs kärleksattack på Ulf Lundell

EXTRA: Hånar valet av nya flickvännen Ninna Prage, 38,!

Ulf Lundells nya flickvän Ninna Prage i stor kartläggning

VI AVLÖJAR: Tvingades byta jobb när hon blev tillsammans med Örjan Ramberg!

Blondinbellas pojkvän på rensafari mitt i city

EXTRA: Dramatik när Paul, 53, träffade en livs levande ren!

Skansen-Jonas hustru fick lungan felaktigt borttagen

VI AVSLÖJAR: Läkarna förväxlade infektion med lungcancer!

Ulf Lundell brädade Örjan Ramberg på Ninna, 38

EXTRA: Rockräven tog över Dramatenstjärnans flickvän!

fredag 23 juli 2021