- Senaste nytt från kändispressen

Fredrick Federleys nya kontakt med pedofilen

Han kan inte släppa honom.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Fredrick Federley och ”Björbo-pedofilen” har en fortsatt och intensiv relation.
Den senast dokumenterade kontakten mellan de bägge männen skedde för bara två dygn sedan.

Den 24 november förra året avslöjade Stoppa Pressarna att EU-parlamentarikern Fredrick Federley, 42, sedan sex månader tillbaka hade en relation med en dömd pedofil.

Centertoppen träffade den 43-årige pedofilen via gay-sex-appen Grindr – den första dejten, som skedde i Örebro, ledde vidare och det dröjde inte länge förrän våldtäktsmannen installerade sig på Federleys vackra Dalagård från förra sekelskiftet i Björbo i Gagnefs kommun.

  • Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Fredrick Federley har en tät och intensiv kontakt med den dömde pedofilen.

  • Centerpartiets Annie Lööf har lovat att Federley ska få en fallskärm av partiet om EU-pengarna inte är tillräckliga.

  • Fredrick Federley ljög för Carina Bergfeldt i SVT när han påstod att han "inte läst domen" mot "Björbo-pedofilen".

  • Centerpartiet har skakats av flera pedofilavslöjanden efter Federley-skandalen.

  • Ett fåtal kändisar har stöttat Federley offentligt. Festfixaren Johan Petré, Robinson-profilen Zübeyde Simsek och PR-geniet Marianne "Korv-Majsan" Djudic har givit uttryck för sitt stöd. Frågan är hur "Grammis-Majsan" och de andra kändisarna ställer sig till avslöjandet att Federley har fortsatt kontakt med den dömde pedofilen.

  • Här filmar pedofilen Fredrick Federley, filmen användes i Centerpartiets officiella kanaler.

  • Fredrick Federley gick på sexklubbar tillsammans med "Bryssel-pedofilen" när han var i den belgiska huvudstaden.

  • Fredrick Federley försökte sig på en comeback som kyrkopolitiker, den varade i ett dygn. Bilder: TT, Instagram och Stoppa Pressarna

Toppolitikern och den så kallade ”Björbo-pedofilen” trivdes bra tillsammans och Federley har själv berättat i SVT att han var förtjust och på ”gränsen till kär” i mannen som är dömd för 22 fall av grova våldtäkter mot barn.

LÄS MER: Filip Lamprechts flykt från flickvännen Peg Parnevik

De bägge männen pysslade med praktiska ting på gården som att ”sätta stängsel”, man arrangerade även biodlarskolor för unga pojkar och pedofilen filmade Federley i olika situationer, bland annat när han leker med ett par vaktelägg.

Filmerna lades senare ut på Centerpartiets officiella sidor – efter Stoppa Pressarnas avslöjande plockades de dock snabbt ner.

Centerpartiet med Annie Lööf, 37, i spetsen skakades svårt av Stoppa Pressarnas avslöjande och partiet har minskat kraftigt i opinionsundersökningar. Efter Federley-skandalen har flera andra centerpolitiker avslöjats som pedofilvurmare och sexförbrytare mot barn och nyligen kunde Stoppa Pressarna rapportera om en småländsk kommunpolitiker som just nu sitter häktad på sannolika skäl som misstänkt för våldtäkt av ett ungt barn.

LÄS MER: Ex-pojkvännens sköna revansch på Blondinbella efter uppbrottet

Efter att Stoppa Pressarna avslöjat relationen dröjde det två veckor innan Fredrick Federley insåg att hans position som EU-parlamentariker var ohållbar – han valde att lämna alla sina förtroendeuppdrag och sjukskriva sig.

”Björbo-pedofilen” bodde efter avslöjandet i två dygn hos Federleys föräldrar innan han flyttade till en annan ort, inte långt från Björbo.

Fredrick Federley har påstått att han ”inte läst domen” mot sin dåvarande sambo, senaste gången han hävdade det var när ex-politikern medverkade i SVT-talkshowen ”Bergfeldt”. Det var en ren lögn.

Bara ett par dygn efter SVT-framträdandet kunde Expressens prisbelönte stjärnreporter David Baas, 40, med hjälp av en skärmdump på en sparad chatlogg avslöja att Federley ljög Carina Bergfeldt, 41, rätt upp i ansiktet – ”läst domen” skrev Federley i chatten som skedde innan Stoppa Pressarnas omvälvande avslöjande.

LÄS MER: Makens penis räddade synen på Christina Schollin

Stoppa Pressarna har även avslöjat att Federleys egen syster ringt till honom och läst högt ur rättens utslag – hos Bergfeldt påstod den forne centertoppen att ”ingen ringt och berättat vad som stod i domen”, vilket även det var en ren lögn.

Fredrick Federley och hans syster har numera en ytterst sporadisk kontakt, enligt flera av varandra oberoende källor som Stoppa Pressarna har talat med.

Efter att skandalen briserade så har det hävdats att förhållandet mellan Federley och pedofilen är över och att han inte vet var den sexdömde 43-åringen numera bor.

Stoppa Pressarna kan dock avslöja att de bägge männen har en fortsatt och intensiv relation.

LÄS MER: Camilla Läckbergs obehagliga upptäckt med maken Simon Sköld

”Björbo-pedofilen” har ett anonymt Instagram-konto under ett alias som Federley följer med stort intresse – han har även gillat flera av bilderna på kontot.

Även Fredrick Federley har ett alias på sitt följarkonto och Stoppa Pressarna har genomfört omfattande forensiska undersökningar av de bägge kontona.

Den senaste interaktionen mellan de bägge männen skedde för två dygn sedan – den 2 maj gillar Federley ett inlägg som ”Björbo-pedofilen” publicerar:
– I dag sätter vi alla fina regnbågsfamiljer i centrum! All kärlek till er, skriver pedofilen intill en bild som Federley lajkat.

”Björbo-pedofilens” Instagram-konto innehåller flera bilder från Federleys Dalagård.
– Bilden med katten är tagen från badrummet i Federleys hus. Det är bekräftat nu, säger en person som varit Stoppa Pressarna behjälplig i granskningen av bilderna.

LÄS MER: Per Anderssons härliga thai-mys på unika bilder

Det finns även andra bilder från Federleys gård på ”Björbo-pedofilens” konto, som också innehåller flera foton från Örebro – den stad där våldtäktsmannen bodde innan han blev sambo med EU-parlamentarikern.

Pedofilens Instagram-konto innehåller även en bild på en naken man som han hade på sitt Facebook-konto vilket han stängde ner i november efter Stoppa Pressarnas avslöjande. ”Björbo-pedofilen” följer även Fredrick Federleys föräldrar från sitt konto.

Fredrick Federleys anonyma Instagram-konto avslöjas bland annat av det faktum att det är döpt efter ett säreget intresse som den skandaliserade ex-politikern hyser. Han följer även flera personliga vänner.
– Det är minst 13 personer med Björbokoppling som Federley känner, uppger Stoppa Pressarnas källa.

LÄS MER: Ingvar Oldsberg svårt skadad efter fallolycka i hemmet

”Björbo-pedofilen” startade sitt anonyma Instagram-konto den 25 januari 2020 – bara 15 dagar efter att han frigivits villkorligt.

Då hade han avtjänat sex av de nio år som han dömdes till fängelse för efter att han bland annat livesänt flera våldtäkter mot en sexårig flicka.

”Björbo-pedofilen” sände våldtäkterna på nätet till en pedofil-vän i västra Sverige som i realtid instruerade den 43-årige mannen vilken typ av övergrepp han skulle begå mot den lilla flickan.

”Björbo-pedofilen” följer 733 personer, däribland flera kändisar som exempelvis Kevin Spacey, 61, Lady Gaga, 35, och Simon Sköld, 33.

LÄS MER: Paolo Roberto brädad av uppmärksammad TV4-kvinna

Utifrån ”Björbo-pedofilens” Instagram-konto får man en god inblick i hans tillvaro och tankevärld.

Det är uppenbart att han är intresserad av att fotografera. Hans konto har flera svartvita och till sin komposition ”konstnärliga” bilder, han intresserar sig även för olika kända fotografer.

Pedofilen tycks även hysa ett stort aktieintresse, han håller sig uppdaterad med hjälp av flera sidor som är ägnade åt handel på börsen. De politiker han tycks hysa en faiblesse för är nästan uteslutande vänsterpolitiker som exempelvis Nooshi Dadgostar, 35, Vänsterpartiets nyvalda ledare.

Den 43-årige mannen tar även del av flera sidor med anknytning till gay-världen, däribland RFSL i Malmö, sexklubben Blue Vision och gaykrogen för män som gillar lack och läder Sidetrack.

Han följer även, kanske inte helt förvånande, sidan Peddocatchers.

LÄS MER: "På spåret"-kvinnan om sitt okända liv med kungen

Peddocatchers är en sida som förklarar sin verksamhet enligt följande:
– Vi hänger ut pedofiler som vi chattat med, konversationer och bilder. Kanske är det din granne? Eller ännu värre din sambo.

Vet ni mer om Fredrick Federley och "Björbopedofilen", "Brysselpedofilen" eller ”Brevduvepedofilen? Har ni bilder? Hör av er till Stoppa Pressarna här! Ni är garanterade anonymitet och källskydd. Alla tips som leder till publicering arvoderas.

LÄS MER: Skräckbilden på Patrik Sjöbergs dödskamp chockar följarna
LÄS MER: Ewa Fröling bryter ihop i tårar i tv efter känsliga cancerfrågan
LÄS MER: Soldoktorn i infekterat svartsjukedrama med Lotta Engberg efter att yngre kvinnan trätt fram

VI AVSLÖJAR: Bilderna som visar männens fortsatta relation!

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Fredrick Federleys nya kontakt med pedofilen

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Benjamin Ingrossos nya knep för att fånga drömtjejen

Han har bestämt sig – så ska drömtjejen fångas.
Nu är det den gröna linjen som gäller för ”Benji Boy”.
Benjamin Ingrosso skär ner rejält på pasta och bullar – sångaren satsar på beach 2021.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Blondinbella i trafikolycka – vådlig krock med bilen

EXTRA:

Äldre man tog han om den chockade entreprenören!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Niklas Strömstedt om otroheten i relationen

EXTRA:

"Livet kommer bli annorlunda nu!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Kristian Luuks självvalda isolering efter uppbrottet

BILD-EXTRA: "Det kan vara en fördel ibland att stanna upp och leva själv!"

Svenskt

Harald Treutigers nya liv utanför tv-rutan

EXTRA: Skeppare på räkkryssare med turister!

Svenskt

Gunilla Persson tvingas skaffa ledarhund

VI AVSLÖJAR: Hollywoodfrun behöver stöd i vardagen!

Sanningen om Dominikas och Anders Borgs pengakonflikt

EXTRA:

"Vilken erotikdödare, att ha en snål karl!"

Kristin Kaspersens skarpa markering mot Peg Parnevik

EXTRA: Har fått nog av dramat kring Filip Lamprechts förhållande!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Benjamin Ingrossos nya knep för att fånga drömtjejen

BILD-EXTRA: Så ska sångaren bli sexigare än någonsin!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Han pekas ut som Pernilla Wahlgrens nya kärlek

VI AVSLÖJAR:

Sångerskan har fångat en sportig skärgårdskille och modell!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Elena Belle dejtar het världsstjärna i USA

EXTRA:

På semester tillsammans i Mexiko!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Jenny och Niklas Strömstedt bryter upp

EXTRA: TV4-profilen lämnar landet – egna orden om beslutet!  

Benjamin Ingrosso brädad av sexig surf-hunk

VI AVSLÖJAR: Sångarens flickvän har hittat en ny kärlek!

Ingrosso misshandlade Anna Book efter bråk i trapphus

VI AVSLÖJAR: Den eldfängde italienaren var chanslös i tingsrätten!

Patrik Sjöberg om sin svåra blodsjukdom

EXTRA: Stjärnan var nära att dö!

Dr Albans nya tuffa liv efter sjukdomsperioden

BILD-EXTRA: Musikern tvingas vänja sig!

Annie Lööfs skarpa markering mot Federley

VI AVSLÖJAR: Hon accepterar inte hans beteende längre!

Dan Ekborgs nya lycka efter kärlekskarusellen

BILD-EXTRA: Går och sjunger musikallåtar på stan!

Gunilla Perssons mamma till sjukhus – kämpar för sitt liv

VI AVSLÖJAR: Hollywoodfruns gripande ord om dramat i natt!

Kjell Bergqvist avslöjar sitt dolda handikapp

EXTRA: Skådespelaren blev hjälplös till slut!

Emilio Ingrosso om krisen i äktenskapet med Åsa

EXTRA: "Det är väldigt, väldigt svårt!"

Peg Parneviks desperata försök till återförening

EXTRA: Gör allt hon kan för att få tillbaka Filip!

Pedofilen om känsliga uppgifterna kring Federley

VI AVSLÖJAR: Nu väljer han att berätta sanningen!

Kristin Kaspersen visar det heta vårmodet

BILD-EXTRA: Programledaren använde gatan som catwalk!

Göran Lambertz överraskande babylycka efter häktningen

VI AVSLÖJAR: "Hon är en helt fantastiskt gullig liten unge!"

Malin Berghagen drabbad av aggressiv cancer

EXTRA: "Dom injicerade radioaktiv vätska i mig!"

EXKLUSIVT: Federley-pedofilen talar ut om relationen

EXKLUSIVT: "I början visste Fredrick ingenting!"

Ebba Busch i stort sexbråk med andra kvinnan

EXTRA: "Gör mig obekväm och illa till mods!"

Magnus Hedmans nya look får följarna att jubla

EXTRA: Bilden som visar den stora förändringen!

Steffo i smutsigt bajsbråk med Alex Schulman

EXTRA: "Hur dålig journalist får man bli?"

Camilla Läckbergs svåra sammanbrott efter tuffa tiden

EXTRA: Författaren väljer att isolera sig helt!

Makens penis räddade synen på Christina Schollin

EXTRA: Så upptäckte Hans den dolda sjukdomen!

Siw Malmkvists tuffa lidande i tysthet

EXTRA: Berättar om okända sjukdomen hon lidit av i 40 år!

Ex-pojkvännens sköna revansch på Blondinbella

EXTRA: Så tjänade han miljontals kronor efter uppbrottet!

Filip Lamprechts flykt från ex-flickvännen Peg

EXTRA: "Jag vill ta tid och känna efter och återhämta mig!"

Sarah Dawn Finers dramatiska babylycka

EXTRA: "Visste inte om vi skulle få ha dig kvar hos oss, vid liv!"

Per Anderssons mumsiga thai-mys i vårkylan

BILD-EXTRA: Komikern blev lite sugen på söndagskvällen!

Så försöker Peg Parnevik hämnas på Filip Lamprecht

EXTRA: Sångerskans bitterhet växer sig allt starkare!

Margaux Dietz i öppet bråk med ex-maken

EXTRA: Så hindrar han influencern från att göra sitt jobb!

Camilla Läckbergs obehagliga upptäckt med Simon

EXTRA: "Förklarar ju inte varför han tog hem det här!"

Mia Parnevik drabbad av svår artros i höften

EXTRA: Så fick golfhustrun hjälp mot smärtorna!

torsdag 13 maj 2021