Göran Lambertz hemliga sextips på nätet

Han förnekar sig inte.
Göran Lambertz har skrivit en okänd sexmanual med flera användbara tips.
Den florerar nu på nätet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2021-04-03 kl 20:04 |

ProvaPremium

Göran Lambertz, 71, satt häktad på sannolika skäl som misstänkt för våldtäkt av en 29-årig juridikstudent.

Efter fjorton dagar i häkte släpptes det tidigare justitierådet vid Högsta domstolen.

Bild 1 av 4

Göran Lambertz delar med sig av sina bästa tips hur man ska bete sig gentemot kvinnor.
Bild 2 av 4

Den tidigare justitiekanslern har författat en manual på hur han ser på sexuella beröringar och tafsande och kladdande.
Bild 3 av 4

Den 29-åriga juridikstudenten har anmält tre olika män för våldtäkt de senaste fyra åren. Snart ska hon infinna sig i tingsrätten, hon är åtalad för grovt förtal.
Bild 4 av 4

Lambertz-kvinnan kontaktade Göran Lambertz då hon ville ha hans hjälp. De blev goda vänner och han kallade henne för sin "dotter" och sig själv för kvinnans "extra-pappa". På julafton spårade allting ur.

”Lambertz-kvinnans” berättelse höll helt enkelt inte och kammaråklagare Annika Bokefors, 53, fann inget annat råd än att låta den forne justitiekanslern återfå sin frihet.

Under tiden i häkte var Göran Lambertz allt annat än sysslolös. Han författade ett bokmanus för hand på 150 sidor och söker nu ett förlag för det som ska bli en bok om hela härvan.

Toppjuristen höll även en famös presskonferens i sin villaträdgård där han bland annat avslöjade att han kunde bli ”kladdig” när han drack alkohol, samtidigt hävdade Lambertz att han aldrig ”tafsade”.

Det är många som har ifrågasatt skillnaden mellan att ”kladda” och ”tafsa” och Göran Lambertz, som aldrig missar ett tillfälle till debatt, har författat en slags manual hur man kan bete sig för att ”kladda” men inte ”tafsa”.