Mest läst just nu:

Gunilla Persson inför domstol i USA

Vad är det som händer?
Gunilla Persson har varit i domstolen i Kalifornien.
Nu växer oron för att något gått riktigt snett för Hollywoodfrun.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2020-08-14 kl 17:34 |

ProvaPremium

Gunilla Persson, 61, greps av polisen i Palm Beach i Florida i maj 2018 efter att hon stulit ett par Chanel solglasögon.

En dramatisk film från gripandet har figurerat i media.

Bild 1 av 6

Gunilla Persson har varit inför domstol i Kalifornien men vägrar säga för vad. Nu ökar spekulationerna kring Hollywoodfrun.

Bild 2 av 6

Gunilla Persson brukar alltid vara transparent gentemot sina följare men hon berättar inte varför hon varit i domstolen.

Bild 3 av 6

Är det stölddramat i Palm Beach som gör sig påmint? Hollywoodfrun dömdes till samhällstjänst men hävdar själv att hon inte behövde avtjäna straffet.

Bild 4 av 6

Om det är så att Gunilla Persson smitit från samhällstjänsten så riskerar hon fängelse.

Bild 5 av 6

Gunilla Persson brukar vara ytterst öppen och berättar ofta i detalj hur det står till med mamma Iris, därför blir det desto mer mystiskt att hon vägrar uppge varför hon infann sig i domstolen.

Bild 6 av 6

Gunilla Persson är även i klammeri med den svenska rättvisan, hon jagas av Kronofogdemyndigheten efter att hon bluffat med ersättningar från Försäkringskassan.

– Jag vill verkligen, verkligen, verkligen, verkligen, verkligen be om ursäkt för det här. Och jag vill be om ursäkt till Chanel, säger hon till polisen, rapporterade Expressen.

Sedan blir det ännu allvarligare, polisen läser upp ”Mirandavarningen” som alla som sett en amerikansk polisfilm hört många gånger, den som avslutas med frasen ”You have the rigght to remain silent”.
– Any statement can and will be used against you in a court of law, säger polisen och nu går den jobbiga sanningen upp för den kontroversiella Hollywoodfrun.
– Blir jag gripen? Vad är det som händer? säger Gunilla Persson.

Eter halvår senare kom straffet. Hollywoodfrun slapp dömas i utbyte mot 20 timmar samhällstjänst och dessutom tvingades hon gå en fyra timmars specialanpassad kurs för stöldmisstänkta.