Familj

Gunilla Perssons avslöjande om pappan

Hollywoodfrun överraskar igen.
Gunilla Persson är infallsrik och spontan.
På dottern Erika Perssons födelsedag väljer hon att ta till orda om pappan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-21 kl 14:00 |

ProvaPremium

Vi har lärt känna Gunilla Persson, 63, som en öppen och frispråkig person. Den gudfruktiga Hollywoodfrun bär inte på många hemligheter. Öppenhet och transparens har alltid präglat hennes sinne.

Det är bland annat den långbenta blondinens ärlighet som gör det så lätt att tycka om henne. Gunilla räds aldrig för att säga sanningen, inte heller om den är lite obehaglig.

Bild 1 av 9Till vänster i bild ser vi Gunilla Persson i en orangea t-shirt, hon har håret uppsatt och ser fokuserad ut. Till höger i bild ser vi dottern Erika Persson i en blå t-shirt, hon ser sammanbiten ut.

Gunilla Persson är till råga på allt omsprungen i popularitet av sin dotter Erika Persson som snart ska vara med i Bianca Ingrossos talkshow.
Bild 2 av 9gunilla persson astronaut stor1 - Stoppa Pressarna

Erika Perssons utpekade pappa är en hobby-astronaut högt upp i det blå som en satellit, nu kan han förstå vad världen är liten ändå högt i det blå.
Bild 3 av 9Till vänster i bild ser vi Gunilla Persson i en orangea t-shirt, hon har håret uppsatt och ser fokuserad ut. TIll höger i bild ser vi dottern Erika Persson i en blå t-shirt, hon ser sammanbiten ut.

Gunilla Persson väljer att berätta om pappan på sin dotter Erika Perssons födelsedag. Hollywoodfrun överraskar igen!
Bild 4 av 9gunilla persson miljadar erika stor1 - Stoppa Pressarna

Lika som bär. Över ögonen är Erika Persson är mycket lik sin påstådda pappa miljardären Charles Simonyi. Dottern är på väg att frigöra sig från sin mamma Gunilla Persson.
Bild 5 av 9gunilla persson miljadar erika stor4 - Stoppa Pressarna

Miljardären Charles Simonyi är en hobbyastronaut, han har varit flera gånger i rymden.
Bild 6 av 9gunilla persson miljadar erika stor2 1 - Stoppa Pressarna

Charles Simonyi var tidigare tillsammans med den amerikanska tv-kvinnan Martha Stewart.
Bild 7 av 9Gunilla Persson Förnedrad Stor4 - Stoppa Pressarna

Likt ett monster kommer Gunilla upp ur den gröna sörjan. Hon medverkade i "Fångarna på Fortet" senaste säsongen, annars är det tunt med tv-jobben.
Bild 8 av 9gunilla overvakning stor1 1 1 - Stoppa Pressarna

Gunilla Persson satte på sig solglasögonen i en exklusiv Chanel-butik och travade sedan ut – utan att betala. Hollywoodfrun greps senare av polis.
Bild 9 av 9gunilla persson gripen stor1 - Stoppa Pressarna

Här är amerikanska polisens mugshot på Gunilla Persson efter gripandet i Florida.

Emellanåt hamnar hon i trubbel på grund av sin ovilja att ljuga eller förställa sig, men var förvissade om att svenskan vinner i långa loppet.

Nyligen fyllde älskade dottern Erika Persson 20 år. Gunilla är som bekant ända sedan födseln ensamstående mamma och genom åren har hon strävat på och uppfostrat sitt barn helt på egen hand.

Starka antipatier

Hollywoodfrun har gjort ett strålande jobb. Erika Persson är en artig ung kvinna samtidigt har hon en stark inre kompass och integritet. Hollywooddottern står upp för sina åsikter och Erika har även engagerat sig en hel del politiskt då hon hyser starka antipatier gentemot den tidigare presidenten Donald Trump, 76.