Gunilla Perssons mamma mirakelräddad igen

En tid av oro och ängslan är över.
Gunilla Perssons mamma Iris har klarat av ännu en kris.
Nu får Hollywoodfruns mamma komma hem från sjukhuset igen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2020-09-23 kl 08:20 |

ProvaPremium

Gunilla Persson, 61, har ända sedan 2011 vårdat sin älskade mamma Iris Persson, 94, i hemmet. Hollywoodfrun flyttade sin mor från äldreboendet i Norrköping till Los Angeles. Sedan dess har Iris, som är svårt dement, fått omvårdnad i hemma hos Gunilla.

De senaste åren har Iris Persson vid ett flertal gånger varit inlagd på sjukhus, ofta har hon varit drabbad av urinvägsinfektioner – ett tillstånd som kan vara livshotande för en person i hennes ålder.

Bild 1 av 6

Gunilla Perssons strålar av lycka efter att mamma Iris återigen lyckats lura döden.
Bild 2 av 6

Nu har Iris Persson fått komma hem igen efter närmare en vecka på sjukhus.
Bild 3 av 6

Flera ambulansvårdare förde hem Iris Persson till Gunilla.
Bild 4 av 6

Gunilla Persson slits mellan hopp och förtvivlan när det kommer till mamma Iris som bland annat har drabbats av njursten vid flera tillfällen.
Bild 5 av 6

Gunilla Persson har ett stort engagemang för sin mamma Iris, något som menligt inverkat på svenskans möjlighet att dejta.
Bild 6 av 6

För Gunilla Persson är familjen det viktigaste av allt. Sedan flera år vårdar hon sin 94-åriga mamma i hemmet.

Numera är det dock oftast lungorna som krånglar för Iris Persson. Och inte blir det bättre av att hon vanvårdats av personalen som hjälper till med att ta hand om Hollywoodfruns mamma.

Nyligen fick Iris ner sondmatningsvätska i lungorna efter att vårdgivaren inte sett till att hon låg högt med huvudet och den åldriga kvinnan hann knapp komma hem från sjukhuset förrän en annan vårdgivare (den första fick sparken direkt av Gunilla) somnade ifrån vakan av Iris som återigen låg helt plant och fick ner mängder av slem i lungorna.