Relation

Hanna Hedlund bekräftar återföreningen

Precis vad hon behövde nu.
Hanna Hedlund sprudlar av glädje.
Den vackra sångerskan berättar själv om sin återförening.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-04-19 kl 11:34 |

ProvaPremium

Snart är det två år sedan som Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 50, chockade kändis-Sverige. Paret meddelade plötsligt att man bröt upp – efter 23 år tillsammans.

– Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par, skrev de båda på Instagram i juni 2021.

Bild 1 av 6Hanna Hedlund - Stoppa Pressarna

Äntligen lycklig igen. Nu berättar Hanna Hedlund om återföreningen som glädjer henne så innerligt.
Bild 2 av 6Till vänster ser vi en nedstämd Hanna Hedlund, till höger ser vi en allvarstyngd Martin Stenmarck.

Hanna Hedlund hade det riktigt tungt efter skilsmässan från Martin Stenmarck. Nu är hon singel igen.
Bild 3 av 6Hanna Hedlund Hockey Hunk Stor4 - Stoppa Pressarna

Hanna Hedlund och den mystiske Hockeyhunken vek inte från varandras sida. De var mycket nära varandra när de gick på en ishockeymatch i Kristianstad.
Bild 4 av 6Vi ser en förtvivlad Hanna Hedlund i svart blus och solglasögon.

Hanna Hedlund var väldigt vilse efter skilsmässan. Nu berättar hon om hur hon blivit bedragen.
Bild 5 av 6hanna hedlund sommar stor2 - Stoppa Pressarna

Det är skådespelaren Kajsa Ernst som fått Hanna att skratta och vara lycklig igen. Hon har varit en klippa som funnits där för sin väninna.
Bild 6 av 6pernilla wahlgren karlek christian bauer 6 - Stoppa Pressarna

Pernilla Wahlgren har betytt oerhört mycket också för Hannas välmående. Nu har de bägge väninnorna återförenats.

Beskedet slog ned som en bomb. Ingen, absolut ingen hade kunnat ana – tvärtom. I alla år hade paret tett sig så lyckliga och att det tog slut chockade på djupet.

Spekulationer tog vid

Det blev inte bättre av att paret valde att inte förklara vad som hänt. En mängd spekulationer tog vid och i sociala medier råkade speciellt Martin Stenmarck illa ut.

Till en början tedde det sig som att Hanna Hedlund led mest av separationen. Hon gav ett deppigt intryck medan hennes ex-make var mer livsbejakande.

Med tiden har dock Hanna Hedlund lärt sig att gå vidare och nu trivs hon med tillvaron.

– Jag har trott att jag inte ska tycka om det, men jag tycker om det – kanske lite för mycket, berättade hon i Bathina Philipsons, 44, podcast.

Hon berättade om sin glädje över at faktiskt få rå om sig själv och styra sin egen tid.

– Där jag är nu är jag så himla nöjd att vara själv, alltså verkligen. Jag hittar så många källor till glädje när jag är själv.

Återförenad

Det här innebär dock inte att Hanna Hedlund jämnt och ständigt är ensam. För henne har väninnornas stöd varit ovärderligt, speciellt sedan skilsmässan.

En person som har betytt extra mycket är Pernilla Wahlgren, 55. Stjärnan har tagit sig an Hanna och dessutom sett till att ge henne flitigt med jobb.

De har turnerat med Wahlgrens succéshow ”Hybris” och Hanna Hedlunds komiska talang och tajming har varit en bidragande orsak till att föreställningen blivit så hyllad.

Efter ”Hybris” har de bägge väninnorna dock knappt hunnit med att ses. Nu har de dock återförenats, vilket Hanna Hedlund själv bekräftar. Nyligen sågs de på en härlig lunch.

– Efterlängtad långlunch med den här älsklingen, skriver Hanna Hedlund till en ny Instagrambild, rapporterar Svensk Damtidning.