Säkerhetsskandal

ÖB Micael Bydén övergiven efter otroheten

Äckel, ilska och avsky.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att ÖB Micael Bydén har övergivits.
Priset för hans otrohet blev väldigt högt.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-09-02 kl 17:34 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade att ÖB Micael Bydén, 58, varit otrogen mot sin hustru Anita Carlman, 64. Otroheten pågick minst ett halvår innan hustrun konfronterade sin make sedan 23 år tillbaka.

I november förra året lämnade Bydén plötsligt sin hustru i villan i Södertälje. Han förklarade att han framgent skulle bo på residenset vid Karlbergs slott – inte ett ord nämndes om att han träffat en älskarinna.

Bild 1 av 12Till vänster ser vi en paff Micael Bydén i fältuniform. Till höger en bedrövad Linda H Staaf som böjer ned sitt huvud. Hon bär en stickad blå polis-tröja.

ÖB Micael Bydén ångrar nog sin otrohet med älskarinnan Linda H Staaf. Nu visar det sig att hon haft (minst) två älskare inom Polisen.
Bild 2 av 12Vi ser en förvånad ÖB Micael Bydén i vit officersskjorta.

Ilska, äckel och avsky. Flera vänner har brutit med ÖB Micael Bydén efter hans sjaskiga otrohet som innebär att han gjort sig själv till en säkerhetsrisk och därtill dragit skam och vanära över sig själv och sitt ämbete.
Bild 3 av 12Till vänster ser vi en förvånad ÖB i fältuniform. Till höger ser vi Linda H Staaf i polisskjorta.

Nu växer kraven på att ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf ska sparkas från sin tjänst inom Polisen.
Bild 4 av 12Vi ser en uppgiven ÖB Micael Bydén i vit uniformsskjorta, han slår ut med armarna.

Det börjar bli ohållbart. Stoppa Pressarna har avslöjat ÖB Micael Bydéns nya öknamn inom Försvarsmakten. Respekten för generalen är bortblåst efter sexskandalen.
Bild 5 av 12

Micael Bydén kallas för "Hälsingebocken" av försvarsanställda. Micael Bydén är född och uppvuxen i Gnarp i Hälsingland, därav öknamnet ”Hälsingebocken”.
Hälsinglands landskapsvapen är i svart fält en gyllene bock med röd beväring. Vapnet kröns i likhet med alla landskapsvapen av en hertiglig krona. Vid Gustav Vasas liktåg 1560 var vapnet en tambock stående på alla fyra, men snart omvandlades det till den nuvarande stenbocken stående på bakbenen och det för tankarna till Micael Bydén och älskarinnan Linda H Staaf, menar de som givit ÖB hans nya epitet.
Bild 6 av 12Till vänster ser vi en bekymrad ÖB Micael Bydén i basker och fältuniform, i mitten en mobil med blurrad bildruta, till höger Linda H Staaf i en tight klänning och utsläppt blont hår.

Stoppa Pressarna avslöjade att smyginspelade filmer med ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf sprids bland anställda inom Försvarsmakten.
Bild 7 av 12

ÖB Micael Bydén festade på en nattklubb invid Stureplan i Stockholm. Den typen av miljöer där kriminella jagar unga tjejer och kokainet flödar.
Bild 8 av 12

En chef från Securitas besökte en bordell i Spanien. Företaget har ett avtal med Försvarsmakten men ÖB Micael Bydén vägrar kommentera, exakt den typen av sits man hamnar i om man komprometterar sig själv med en älskarinna.
Bild 9 av 12

Här är ÖB och hans hustru på kungamiddag. Micael Bydén har dolt sin älskarinna, det var Stoppa Pressarna som tog generalen med uniformsbyxorna nere.
Bild 10 av 12

Stig Wennerström kom i likhet med Micael Bydén från flygvapnet. Såvitt känt var dock Wennerström inte otrogen med någon kvinnlig polismästare som ljög i media och i sitt cv och som hade sin chef som älskare och ytterligare en polis som älskare och som därefter tvingades bort från sin tjänst inom Polisen.
Bild 11 av 12

Micael Bydén har ansvar för Försvarsmaktens tusentals kvinnor och män, han ska vara en förebild.
Bild 12 av 12

En stolt officer och gentleman? Knappast. Micael Bydén har inte bara skämt ut sig själv, hela ämbetet som ÖB är numera besudlat av hans bristande kontroll på sitt driftsliv. Nu tar vännerna avstånd från generalen med den bristande impulskontrollen och obefintliga integriteten.

Den förbryllade hustrun blev varse sin makes svek först efter att gemensamma vänner påtalat att ”Micael har träffat någon annan”.

Ljög om sina meriter

Anita Carlman kunde inte tro sina öron. Det är 33 år sedan hon första gången träffade den gänglige officeren från Gnarp i Hälsingland. I alla år hade hon stått lojalt vid hans sida.