Relation

Därför har Arvingarna brutit med Caspers ex-fru

Det blev ohållbart.
Bandet har gått vidare.
Nu avslöjar stjärnan i Arvingarna varför man brutit helt med Casper Janebrinks ex-fru.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-09-02 kl 19:00 |

ProvaPremium

Efter 23 år tillsammans, varav 18 år som gifta, meddelade plötsligt Casper Janebrink, 52, i februari i år att han och hustrun Helena Janebrink, 44, går skilda vägar. I meddelandet på Instagram talades om ”bibehållen vänskap” och ”gemensamt beslut”.

Två månader senare kunde Stoppa Pressarna avslöja sanningen bakom uppbrottet. Sångaren hade varit otrogen med den 20 år yngre fastighetsmäklaren Therese Andersson, 33.

Bild 1 av 7Till vänster ser vi Lars

Arvingarna har brutit helt med Casper Janebrinks ex-fru Helena.
Bild 2 av 7Vi ser en bekymrad Casper Janebrink i jeansjacka, han sitter i en tv-soffa.

Nu väljer Casper Janebrink att erkänna vad som egentligen hände efter att otroheten mot exfrun hade avslöjats av Stoppa Pressarna.
Bild 3 av 7Till vänster ser vi Casper Janebrink i en guldblommig kavaj, han ser skamsen ut. Till höger ser vi Kim Carlsson, Tommy Carlsson och Lars

Det blev lite spänt i Arvingarna efter Casper Janebrinks uppmärksammade otrohet.
Bild 4 av 7

Casper Janebrink och Therese Andersson på premiären för teatersatsningen "Hundraåringen" med Claes Malmberg i huvudrollen på Tjolöholms slott i Kungsbacka. De två är numera ett etablerat par.
Bild 5 av 7

Casper Janebrink har valt att inte låta Arvingarna träffa hans son. Det hela är lite känsligt då "Lasseman" stod mycket nära Helena Janebrink.
Bild 6 av 7

Caspers ex-fru Helena Janebrink kom på sin make med att vara otrogen, kort därefter skilde de sig.
Bild 7 av 7

Casper Janebrink och Therese Andersson möttes på gymmet. Hon hade länge varit ett fan till Arvingarna. Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att de är ett par.

Det var inte ett enskilt snedsteg – Arvingarnas frontfigur hade träffat Therese på gymmet under två års tid och till råga på allt gjort henne gravid. Snart, nu i september, ska barnet komma.

Det blev en snabb skilsmässa mellan sångaren och hans lojala hustru.