Mest läst just nu:

Hanna Hedlunds tuffa beslut efter skilsmässan från Martin Stenmarck

Nu får det räcka.
Hanna Hedlund kan inte älta skilsmässan med Martin Stenmarck längre.
Musikalstjärnan tar tag i sitt liv och söker nu en påtaglig förändring i sin tillvaro och hon har fattat ett tufft beslut.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2022-01-07 kl 11:03 |

ProvaPremium

Hanna Hedlund, 46, har haft en minst sagt spännande höst.

Sångerskan har verkligen kommit på fötter och fått ett helt nytt liv efter skilsmässan från maken Martin Stenmarck, 49.

Bild 1 av 7

Hon har bestämt sig! Det var ett tufft beslut men Hanna Hedlund kände ändå att det var rätt tid att fatta det nu. Äntligen verkar hon har kommit över skilsmässan från Martin Stenmarck.

Bild 2 av 7

Hanna Hedlund har fått en ny relation med Johan Rheborg som hon numera är kollega med.

Bild 3 av 7

Lina Hedlund har uttalat sig kryptiskt om Martin Stenmarck, vilket även det ökat spekulationerna.

Bild 4 av 7

Hanna Hedlund var deppig i början, men nu mår hon bättre.

Bild 5 av 7

Hanna Hedlund har haft det lite tyngre än Martin, men nu har vändningen kommit.

Bild 6 av 7

Hanna Hedlund har tidigare berättat om hur hon upplevt det att Martin Stenmarck inte var hemma mer.

Bild 7 av 7

Hanna Hedlund har umgåtts väldigt mycket med Carolas ex-kille under hösten, dock verkar det endast som att det har skett av jobbskäl så det finns ingen anledning till svartsjuka eller bråk.

Hon gjorde succé som ny panelmedlem i ”Parlamentet” och dessutom har hon varit charmant som orkesterledare och side-kick i ”Hellenius hörna”.

Men Hanna Hedlund behöver något mer, hon behöver en ny trygghet efter separationen. Det var en chock för hela kändis-Sverige när det stod klart att det vackra musikalparet Hanna Hedlund och Martin Stenmarck bröt upp efter 23 år tillsammans.

Ingen hade kunnat ana att det inte stod rätt till i relationen. Förvisso hade Hanna Hedlund något år innan berättat i en intervju med Expressen att det kändes som att ”Martin aldrig är hemma”, men den sexige hunken är ju artist och då arbetar man ju ofta på obekväma tider.

Det fanns inga andra yttre tecken som tydde på att en separation var på gång. Varken Hanna Hedlund eller Martin Stenmarck har velat ge någon förklaring till varför man gick skilda vägar.

Oviljan att tala om det hela indikerar att ämnet är känsligt och det dröjde inte länge förrän en mängd spekulationer satte igång, främst på nätet men även i nöjeskretsar har det tisslat och tasslats mycket. Stoppa Pressarna har avstått flera publiceringar av hänsyn till de inblandade och med hänsyn tagen till de pressetiska regler som de etablerade medierna har att förhålla sig till.