Relation

Jonas Gardell avslöjar sanningen bakom separationen

Han kan inte tiga längre.
Nu vill Jonas Gardell ge sin version om vad som egentligen hände med Mark Levengood.
Den framgångsrike författaren väjer inte för sanningen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-03-20 kl 11:34 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar avslöjat sanningen om separationen mellan Jonas Gardell, 59, och Mark Levengood, 58. En ung kille i skönhetsbranschen kom att helt förändra dynamiken mellan de två livskamraterna som varit tillsammans i hela 37 år.

De var hela Sveriges mest älskade och ikoniska gaypar och chocken var stor när det plötsligt meddelades att Mark och Jonas gick skilda vägar.

Bild 1 av 6Jonas Gradell Mark Samlaget Stor - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna avslöjade incidenten som blev droppen för Jonas Gardell. Författaren har även hamnat i ett riktigt gaydrama hemma hos en känd homoprofil.
Bild 2 av 6Jonas Gardell Niklas Stromstedt Stor - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna har tidigare berättat om hur Jonas Gardell söker tröst och andlig vägledning hos Niklas Strömstedt efter uppbrottet från Mark Levengood.
Bild 3 av 6gardell levengood separation stor111 - Stoppa Pressarna

Jonas Gardell och Mark Levengoods separation har en särskild förklaring. Författaren valde att dumpa finlandsvensken som blivit alltför involverad med en ung "skönhetskille".
Bild 4 av 6Jonas Gardell Ny Karlek Stor3 - Stoppa Pressarna

Adam Thulin är bara 23 år, nu tjänstgör han som lockbete för att Jonas Gardell ska kunna svartsjukebluffa Mark Levengood.
Bild 5 av 6jonas gardell separerar stor3 - Stoppa Pressarna

"De har levt helt olika liv, speciellt de senaste åren. Till slut gick det för långt är min gissning, de växte ifrån varandra" säger en vän till paret.
Bild 6 av 6jonas gradell separerar stor3 - Stoppa Pressarna

Återförenade? Nä. Jonas Gardell och Mark Levengood visade upp sig tillsammans på midsommar men i själva verket är relationen bottenfrusen.

Mark Levengood hade helt enkelt tagit sig för stora friheter i äktenskapet, som trots allt var väldigt öppet till sin karaktär. Den finlandssvenske underhållaren kom dock för nära ”skönhetskillen” och när Jonas Gardell blev varse detta vägrade han acceptera arrangemanget.

– Det var inte ens så att han ställde ett ultimatum till Mark, typ ”mig eller skönhetskillen”. Han kanske var rädd för svaret. Istället slängde han ut Mark direkt, berättar en uppgiftslämnare för Stoppa Pressarna.