Relation

Jonas Gardells hemliga dubbelliv i äktenskapet

En omfattning vi aldrig kunnat ana.
Makarnas hemliga dubbelliv har varit en väl förborgad hemlighet.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja nya detaljer från äktenskapet mellan Jonas Gardell och Mark Levengood.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-04-05 kl 11:33 |

ProvaPremium

Efter 37 år tillsammans blev det plötsligt ohållbart. Jonas Gardell, 59, och Mark Levengood, 58, chockade hela svenska folket när de plötsligt meddelade att de bryter upp.

Efter närmare fyra decennier tillsammans valde de ikoniska kärleksparet att separera. De är formellt sett fortfarande gifta men enligt eniga bedömare i gay-världen är det bara en tidsfråga och en juridisk formalitet innan det blir en skilsmässa.

Bild 1 av 7

Jonas Gardell har levt ett hemligt dubbelliv i äktenskapet med Mark och inte varit så öppen som han är här på en premiär med dansaren Alexander Ekman.
Bild 2 av 7

Stoppa Pressarna har avslöjat att en polis blivit indragen i det infekterade uppbrottet mellan Mark Levengood och Jonas Gardell.
Bild 3 av 7

Jonas Gardell och exet Mark Levengood minglade med kändisarna på QX:s gaygala för ett år sedan. Alla kändisar trodde de var återförenade men det var en intrikat kärleksbluff.
Bild 4 av 7

Mark Levengood berättar nu med egna ord om när han knarkade hemma hos Jonas Gardell.
Bild 5 av 7

Jonas Gardell iscensatte en svartsjukebluff med hjälp av en ung kille för att såra Mark Levengood.
Bild 6 av 7

Återförenade? Nä. Jonas Gardell och Mark Levengood visade upp sig tillsammans på midsommar men i själva verket är relationen bottenfrusen.
Bild 7 av 7

Jonas Gardell har blivit en rik man på sina affärer. Nu kan inte Mark använda honom som bankomat längre.

Genom åren har kärleksparet alltid tett sig så harmoniska och deras relation har utstrålat en stabilitet och harmoni som är ovanlig att finna i både gay- och heterovärlden.

Ung ”skönhetskille”

Under ytan har det dock bubblat. Stoppa Pressarna har tidigare rapporterat om hur Mark Levengood överutnyttjat friheten i äktenskapet. Han kom att engagera sig alltför innerligt i en ung kille i skönhetsbranschen.