Kikki Danielsson isoleras inför midsommar

Sjukdomen vägrar släppa.
Kikki Danielssons tuffa tid i karantän fortsätter och problemen eskalerar för den folkkära artisten.
Nu jämför sig sångerskan med en sumobrottare och hon isoleras fullständigt inför midsommarhelgen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2020-06-18 kl 06:52 |

ProvaPremium

Sångerskan Kikki Danielsson, 68, blev svårt sjuk i ett tidigt skede av coronakrisen.

Sångerskan tvingades hoppa av TV4:s ”Stjärnornas stjärna” där hon skulle fungae som röstcoach nr de tävlande skulle tävla i dansbandsgenren. Kikki Danielsson isolerade sig i hemmet och i programmet ersattes hon av den rutinerade charmören Casper Janebrink, 50, från Arvingarna.

Bild 1 av 6kikki danielsson fortsatt isolerad stor 3 - Stoppa Pressarna

Kikki Danielssons tuffa tid i karantän fortsätter. Nu isoleras sångerskan inför midsommarhelgen.
Bild 2 av 6kikki danielsson sorg stor5 - Stoppa Pressarna

Kikki skriver själv om hur livet i karantän har påverkat henne.
Bild 3 av 6kikki danielsson sorg stor 5 - Stoppa Pressarna

Sångerskan har haft hälsoproblem under många år och hon måste skyddas till varje pris.
Bild 4 av 6kikki danielsson fortsatt isolerad stor1ny - Stoppa Pressarna

Kikki Danielsson jämför sig själv med en japansk sumobrottare. Sångerskan har nu satt igång med träning.
Bild 5 av 6kikki danielsson andningsmask stor 4 - Stoppa Pressarna

Kikki Danielsson lider av andningsproblem och snarkningar och tvingas sova med en andningsmask.
Bild 6 av 6kikki danielsson look stor2 1 - Stoppa Pressarna

Nu hoppas vi att goa glada Kikki ska komma tillbaka. Sångerskan är saknad och behövs på scen när artister återigen får uppträda.

Kikkis talesperson hävdade att sångerskan endast drabbats av en vanlig förkylning och att det inte var covid-19 som hon hade insjuknat i. När det gått en tid ändrades dock tonläget – nu visade det sig att det kan ha varit coronaviruset som slagit till mot den folkkära sångerskan.
– Tycker att det är viktigt att man håller sig hemma, vid snor + hosta. Tror Inte att jag är smittad, känns som en normal vårförkylning, men hur ska jag veta, å hur ska andra veta, hur det är ställt, när man inte kan testa sig, har Kikki Danielsson själv skrivit.

Och sångerskan hade dessutom en synnerligen god anledning att isolera sig i hemmet då hon sedan tidigare har haft flera hälsoproblem skulle en exponering av coronaviruset kunna innebära en livsfara.

Kikki Danielsson håller sig därför fortsatt isolerad i karantän och kommunicerar bara med sina barn via Facetime. Karantänen har dock inte varit helt bra för sångerskans allmäntillstånd.

– Tänk vad slö och lat jag blivit under denna långa karantän. Det är ju NU när jag inte har nåt jobb, som jag ska ägna mig åt röstträning! Magstödet är livsviktig för en sångare och får Inte slarvas med. Skulle behöva hjälp med det, för magarna hänger liksom över varann, skriver Kikki till en bild på Instagram där hon jämför sig själv med en japansk sumobrottare som är kända för sin kroppshydda.

Nu försöker sångerskan desperat komma i form igen, snart kanske hon kan komma ur sin karantän och förhoppningen är att hon längre fram ska kunna stå på scen, inför midsommarhelgen hålls hon fortsatt isolerad.

– Drog faktiskt igång med mitt gympaprogram idag, och det gick bra! Nu hoppas jag på sommarväder imorgon. Då ska en kompis leverera några av sina syrener, som jag ska få, skriver sångerskan, rapporterar Hänt.