Kristin Kaspersen vanställd efter skönhetsoperation

En fasa.
Nu tvingas Kristin Kaspersen gömma sig.
Skönhetsoperationen gick fel och programledaren ser helt vanställd ut.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2021-04-19 kl 07:57 |

ProvaPremium

Kristin Kaspersen, 51, har en förmåga att hamna i svårigheter.

Ibland är det av egen förskyllan, som med bostadsbluffen där det slutade med att hon blev vräkt efter Stoppa Pressarnas avslöjande.

Bild 1 av 6kristin kaspersen vanstalld stor 1 - Stoppa Pressarna

Kristin Kaspersen ser helt vanställd ut efter sin skönhetsoperation. Hon drar sig nu undan offentligheten.
Bild 2 av 6kristin kaspersen liv skam stor6 4 - Stoppa Pressarna

Kristin Kaspersen blev nyligen vräkt från en av sina bostäder efter Stoppa Pressarnas avslöjanden om bluffen.
Bild 3 av 6filip lamprecht pressad otrohet stor 1 - Stoppa Pressarna

Kristin är även pressad av Peg Parnevik som anklagar henne för att ligga bakom att Filip Lamprecht har fallit för Linn Hegdal.
Bild 4 av 6filip lamprecht linn het stor1 - Stoppa Pressarna

Linn Hegdal och Filip Lamprecht har en ovanligt stark kemi och kärleksryktena satte omedelbart igång.
Bild 5 av 6kristin kaspersen ensam diplomat stor1 6 - Stoppa Pressarna

Det är en tung tid för Kristin Kaspersen just nu och det sista hon behövde vara att hennes utseende skulle förstöras.
Bild 6 av 6filip lamprecht linn het stor3 - Stoppa Pressarna

Kristin Kaspersen har själv berättat om sin stora önskan att träffa någon. Måtte hennes utseende återställas.

Emellanåt har den populära halvnorskan bara en helsickes massa otur.

Just nu tvingas Kristin Kaspersen hantera alla otrohetsrykten kring sonen Filip Lamprecht, 24, som kopplaEmellans ihop romantiskt med sin sexiga partner i ”Let’s Dance”, Linn Hegdal, 25.

Det vackra paret uppges inte kunna få nog av varandra och för tv-tittarna är det uppenbart vilken kraftfull kemi det finns mellan ungdomarna – attraktionen är så stark att den påminner om en naturkraft, vid sidan av står Lamprechts frustrerade flickvän Peg Parnevik, 25.

Kristin har, klok som hon är, gjort allt för att hålla sig undan dramat, men enligt uppgifter till Stoppa Pressarna har Filips svartsjuka flickvän börjat klandra sin svärmor för otrohetsskandalen.

Peg Parnevik uppges vara tvärilsk på Kristin som sedan tidigare är god vän med Linn Hegdal. Realitystjärnan från ”Parneviks” ska ha fått för sig att Kristin haft ett finger med i spelet när det beslutades på TV4 att just Filip och Linn skulle bilda par i årets upplaga av ”Let’s Dance”.
– Peg är helt övertygad om att allt är Kristins fel då ju hon vunnit tävlingen och därmed har ett stort inflytande över produktionen. Hon tror att Filips mamma pusslade ihop det hela för att hon är så förtjust i Linn och vill att hennes son ska bli ihop med henne istället för Peg, som är lite stökig och inte så lätt att sortera in i ett fack, säger en initierad uppgiftslämnare till Stoppa Pressarna.

Stoppa Pressarnas källa står nära familjerna Parnevik och Kaspersen och vill av naturliga skäl vara anonym. Källan fortsätter:

– Kristin är gammaldags och gillar ordning och reda, det är så långt man komma från Peg och det är ingen hemlighet att hon och svärdottern aldrig har passat ihop.

Men svartsjuke- och otrohetsdraman i all ära. För Kristin stannar det inte där.

Den vackra halvnorskan, som även är en framgångsrik författare, har låtit göra ett skönhetsingrepp som verkar ha gått fel.

Kristin Kaspersen ser helt vanställd ut på en bild hon generöst delar med sig av i sina sociala medier.
– Jag tänkte passa på att säga att jag under den här veckan kanske inte kommer vara så aktiv, alltså att ni kommer inte se mig den här veckan, säger Kristin på sin Instagram-story, rapporterar Nyheter 24.

Man kan förstå att Kristin vill backa undan den offentliga exponeringen givet det faktum att hennes en gång i tiden så vackra anlete nu ser helt missbildat och deformerat ut.

– Det finns en liten anledning till det, och det är att jag har gjort en liten ögonoperation. Absolut inget märkvärdigt men ögat ser inte så roligt ut, så jag tänkte jag skulle bespara er med det helt enkelt, förklarar Kristin Kaspersen.

Förhoppningsvis kan den vältränade programledaren bli helt återställd, det vore förfärligt om hennes vackra utseende inte går att rädda.
– Jag såg bilden och det är klart man blir orolig, men det låter ändå på henne som att det inte ska vara några problem, säger Stoppa Pressarnas uppgiftslämnare

Kristin Kaspersen har flera gånger berättat om sin längtan efter en partner och även om det heter att ”utseendet inte är allt” så kan det vara svårt att hitta någon ny om man ser vanskapt ut – oavsett hur känd och framgångsrik du är.

Klicka i bildspelet för att se bilden på den vanställda Kristin Kaspersen – känsliga läsare varnas!