Relation

Kristin Kaspersens kärleksresa med sonens älskare

Det börjar hetta till på allvar.
Nu har Kristin Kaspersen låtit sig charmas av sonen Filip Lamprechts hunkiga pojkvän.
Johnny Edlind är på en romantisk resa med den blonda halvnorskan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-07-17 kl 21:07 |

ProvaPremium

Som Stoppa Pressarna exklusivt avslöjat har Filip Lamprecht, 25, efter flera otrohetsaffärer under sin medverkan i TV4:s ”Let’s Dance” äntligen hittat den stora kärleken i sin läckre ”Paradise Hotel”-hunk Johnny Edlind, 28. 

Bild 1 av 9

Oj, oj, oj, hur ska det här sluta? Stoppa Pressarna har tidigare avslöjat att Kristin Kaspersen varit på en kärleksresa med sonen Filip Lamprechts pojkvän Johnny Edlind.
Bild 2 av 9

Alldeles nyligen var killarna på en romantisk middag tillsammans där Filip Lamprecht mumsade på sparris med vit sås.
Bild 3 av 9

Peg Parnevik talade om sitt "livs värsta vecka" och att hon trodde hon "skulle dö". Stoppa Pressarna har avslöjat sanningen om Filip Lamprechts otrohet gentemot sångerskan.
Bild 4 av 9

Johnny Edlind vad med i "Paradise Hotel" 2015, sedan dess har han blivit ännu snyggare.
Bild 5 av 9

Mamma Kristin Kaspersen ställde sig direkt på sonens sida i bråket med golfklanen Parnevik.
Bild 6 av 9

Nu är det bara Johnny Edlind för hela slanten. Filip Lamprecht hänger i princip dygnet runt med den sexige influencer-killen.
Bild 7 av 9

Grabbarna kan inte få nog av varandra och under midsommarafton blev det extra intimt och nu myser de på Gotland.
Bild 8 av 9

Linn Hegdal och Filip Lamprecht triumferade i "Let's Dance" förra året. Nu tog Kristin chansen och bjöd upp Linn till Stockholm.
Bild 9 av 9

Kristin Kaspersen anklagades inledningsvis för att snärja sportprofilen Nisse Holm enkom som ett försök att hämnas på Agneta Sjödin efter att hon varit tillsammans med Martin Lamprecht som programledaren har sonen Filip Lamprecht med. Sedan hade Nisse och Kristin en het affär som dock är över nu.

Det nya kärleksparet har vid flera tillfällen setts tätt omslingrade och som uppslukade av varandra på flera av Stockholms heta innekrogar. 

I sociala medier har de publicerat bilder från sin romantiska midsommarafton på mamma Kristin Kaspersens, 52, superflådiga båt av märket Nimbus. 

Efter Stoppa Pressarnas avslöjanden slutade killarna förvisso under en period att tagga varandra i sina olika inlägg, möjligen för att försöka ”mörka sin relation” en aning.

Flera ögonvittnen och forensiska granskningar av bildflödena visar emellertid att de två ”straightacting” killarna trots detta delar i princip all sin tid med varandra.