Kronofogdens tuffa räd mot Gunilla Persson

Skulden växer men Gunilla Persson vägrar hårdnackat att göra rätt för sig.
Hollywoodfrun är nu skyldig svenska folket över en halv miljon kronor.
– Det går inte att få ut några pengar av mig, säger hon till Expressen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2019-07-15 kl 11:45 |

ProvaPremium

Kronofogden jagar Gunilla Persson, 60, efter att Hollywoodfrun förlorat i rättstvisten mot Försäkringskassan som menar på att hon lyft felaktiga bidrag under flera års tid.

Nu är skulden uppe i en halv miljon kronor och fogden har försökt hitta några utmätningsbara tillgångar i Sverige som är kopplade till Hollywoodfrun – men tji fick de.

Bild 1 av 6

Gunilla Persson jagas alltmer intensivt av Kronofogdemyndigheten som har letat efter tillgångar i Sverige, dock utan framgång.
Bild 2 av 6

Gunilla Persson har haft ett omtumlande år. Hon greps av polisen i Florida i maj förra året för stöld av ett par Chanel solglasögon.
Bild 3 av 6

Mitt i allt legalt trubbel är mamma iris Perssons hälsa minst sagt vacklande med återkommande sjukhusbesök.
Bild 4 av 6

"Good luck!", säger Gunilla till kronofogden men i förlängningen kan det bli dyrt för Gunilla som riskerar att inte få några fler svenska tv-uppdrag.
Bild 5 av 6

Gunilla Persson börjar bli sliten av allt trubbel hon måste hantera.
Bild 6 av 6

Och kärlekslyckan står inte heller Hollywoodfrun bi. Hon har inte lyckats hitta någon man i sin tillvaro trots ihärdiga försök.

Det är Kronofogdens utlandsteam i Helsingborg som försöker hitta något att mäta ut från den långbenta svenskan med det heta temperamentet och den starka viljan.

Fogden har bland annat varit i kontakt med Nordic Entertainment Group Sverige som äger TV3 och man har även försökt hitta ”Gunilla-pengar” hos TV4 eller SEB, men utan framgång.
– Det finns en avslutad utredning den 9 april. Vi har inte hittat några utmätningsbara tillgångar i Sverige, säger Inger Pehrsson på Kronofogdens utlandsteam till Expressen.