Laila Bagges svartsjukebråk med Niclas Wahlgren

Som en promenad på tunn is.
Relationen mellan Laila Bagge och Niclas Wahlgren är inte helt okomplicerad.
Korosh svartsjuka ställer till det.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2018-12-21 kl 09:25 |

ProvaPremium

Det började så bra. Niclas Wahlgren, 53, föll handlöst för riviga Laila Bagge, 46, när de bägge tävlade i TV4:s succéprogram ”Let’s Dance”.

Turturduvorna hade börjat prata i matsalen på TV4 under inspelningspauserna och snabbt uppstod tycke från bägge håll. Kärlekssagan blev komplett med bröllop och lille sonen Kit Wahlgrens, 7, ankomst.

Bild 1 av 7

Det råder en känslig och skör relation mellan Laila Bagge och Niclas Wahlgren. Svartsjukebråken kan när som helst blossa upp.
Bild 2 av 7

Efter fem år som par lämnade Laila Bagge Niclas Wahlgren.
Bild 3 av 7

Laila Bagge hade helt enkelt "tröttnat" på Niclas Wahlgren, har han berättat i intervjuer.
Bild 4 av 7

Niclas Wahlgren kände sig sårad och övergiven när Laila lämnade honom.
Bild 5 av 7

Tillsammans har paret sonen Kit som är sju år. Han är anledningen till att Laila och Niclas överhuvudtaget har kontakt.
Bild 6 av 7

Hetlevrade Korosh uppges enligt källor till Stoppa Pressarna ligga bakom infernaliska svartsjukebråk mellan Laila och Niclas.
Bild 7 av 7

Niclas Wahlgren har träffat en ny kärlek i forma av fitness-tjejen Julia Friberg. Kanske Korosh kan lugna ner sig nu?

Men för fyra år sedan var skilsmässan ett faktum. Då hade de blonda radioprogramledarna varit ett par i fem år – men kärleken dog. I alla fall från Lailas sida, hon dumpade stackars Niclas något han aldrig försökt släta över:
– Jag blev lämnad och det får man acceptera. Men jag kan aldrig säga att det var något kul eller bra. Lyckliga skilsmässor vad är det? Jag tror inte det finns några sådana, det här är absolut inte en sådan, berättade Niclas Wahlgren då skilsmässan var ett faktum.

Niclas Wahlgren, som har en lång skådespelakarriär bakom sig men numera arbetar som radiopratare, var nästan hjärtskärande uppriktig. Det var svårt att inte beröras av hans sorgliga konstaterande kring relationen med Laila. Han fortsatte sin berättelse: