Olycksfall

Lasseman återigen förd till sjukhus efter vådliga olyckan

Oron växer.
Lars ”Lasseman” Larsson har skadat ryggen illa.
Nu har stjärnan i Arvingarna återigen förts till sjukhus.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-09-14 kl 08:06 |

ProvaPremium

Lars ”Lasseman” Larsson, 50, är tillsammans med Casper Janebrink, 52, Arvingarnas största stjärna. Den bildsköne musikern är mycket populär bland kvinnorna och även många män är attraherade – i gaykretsar är Lasseman en ikon med sitt klassiska och maskulina utseende.

Det har varit ett tungt år för Lasseman. Han och hustrun Therese Larsson, 47, har haft stora problem med renoveringen av sitt nya hus, det har inte alls gått enligt plan och paret har vid flera tillfällen givit uttryck för sin frustration på sina sociala medier.

Bild 1 av 6Till vänster ser vi en bekymrad Lars "Lasseman" Larsson och till höger ser vi akutmottagningen till Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg.

Lars "Lasseman" Larsson är återigen på sjukhus. Läkningen av ryggen efter den vådliga olyckan går inte som planerat.
Bild 2 av 6Till vänster får vi se en glad Lars "Lasseman" Larsson i blå kavaj, till höger ser vi Lassemans hustru Therese Larsson tillsammans med sin make.

"Lasseman" och hans hustru Therese Larsson har haft det riktigt tufft på sistone och mitt i alla problem har musikern råkat ut för en allvarlig olycka.
Bild 3 av 6

Casper Janebrink har tidigare valt att berätta sanningen om efterfesterna med Lasseman och flera kvinnor.
Bild 4 av 6

Arvingarna har varit med i Melodifestivalen vid inte mindre än sex tillfällen.
Bild 5 av 6Till vänster ser vi en glad Casper Janebrink i orangea skjorta. Till höger ser vi en glad Therese Andersson i vit sommarklänning.

Casper Janebrink och hans höggravida älskarinna Therese Andersson blir snart föräldrar.
Bild 6 av 6

Helena Janebrink såg i parets gemensamma elektroniska kalender att Casper Janebrink skulle på ultraljudsundersökning med älskarinnan. Då tog det slut, en vecka efter skilsmässan var lyxvillan såld.

Dessutom kom Casper Janebrinks otrohet och skilsmässa att påverka Lasseman i grunden. Han har i alla år stått väldigt nära Helena Janebrink, 44, och Lasseman blev bedrövad när han insåg vidden av sin bandkollegas svek mot den lojala hustrun.

Hela Arvingarna skakades av den snaskiga affären som de inte hade en aning om och speciellt Lasseman tog illa vid sig då han i så många år varit en så nära vän till Helena Janebrink som blev så nedrigt sviken av sin sexige make.