Maggan Graaf drabbad av hjärtproblem i Thailand

Nu är det riktigt illa.
Magdalena Graaf har tvingats till akutvård i Thailand.
Reality-profilens hjärtproblem har gjort sig påminda.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2020-03-27 kl 13:30 |

ProvaPremium

Redan i höstas drabbades Magdalena Graaf, 44, av svåra hjärtproblem – hon fick föras akut till Danderyds sjukhus och blev inlagd i flera dygn.

Bloggerskan och realityprofilen undersöktes noga under flera dramatiska dygn.

Bild 1 av 6

Magdalena Graaf har återigen drabbats av hjärtproblem.
Bild 2 av 6

Realityprofilens hjärta började rusa under semestern i Thailand och tvingades uppsöka akutvård. Nu vill fästmannen Filip Larsson ha hem henne och barnen till Stockholm.
Bild 3 av 6

Magdalena Graaf skriver själv om hjärtproblemen på sin blogg.
Bild 4 av 6

Magdalena Graaf gör reality-tv tillsammans med sin syster Hannah Graaf.
Bild 5 av 6

Magdalena Graaf har tillsammans med Magnus Hedman sonen Lance som har blivit en kändis av egen kraft.
Bild 6 av 6

Magdalena Graaf och hennes syster Hannah tog Sverige med storm i mitten av 90-talet. De bägge systrarna var en framgångsrik sångduo.

– Jag har legat med EKG och nu i dag har de försökt stilla det med olika mediciner. Nu har jag fått något som gjort att jag inte fått några episoder under hela dagen i dag, men jag har lågt blodtryck så jag får ligga kvar, konstaterade Magdalena Graaf då.

Just nu befinner sig Magdalena Graaf på semester i Thailand men hon är på väg att försöka ta sig hem till Sverige som en följd av corona-krisen.
– Har inte hänt så mycket här. Våran vardag är som vanligt. Jag har biljetter hem till Sverige på söndag. Vi får se om vi kommer med planet. Nästan alla flyg till Sverige har haft mer än över 40 personer överbokade. Folk armbågar och gör allt för att ta sig hem, skriver hon Magdalena Graaf på sin blogg, rapporterar Hänt.