Robin Bengtssons ånger med Sigrid Bernson

Robin Bengtsson minns med glädje sin medverkar i ”Let’s Dance”.
Samtidigt har han förbjudit Sigrid Bernson att vara med.
Sångarens svartsjuka ställer till det – men nu tycks han ångra sig.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2020-03-26 kl 14:50 |

ProvaPremium

Robin Bengtsson, 29, blev tillsammans med Sigrid Bernson, 31, efter att de parats ihop i ”Let’s Dance”.

Sigrid Bernson var nydumpad av Samir Badran, 29, och Robin Bengtsson hade brutit förlovningen med Jennie Saltie, 27.  Stoppa Pressarna kunde avslöja att paret fått till det i danstävlingen.

Bild 1 av 6

Robin Bengtsson håller i taktpinnen. Sigrid Bernson förbjöds att vara med i "Let's Dance" men nu finns tecken som tyder på att han ångrar sig.
Bild 2 av 6

Det är Robin Bengtssons svartsjuka som ställer till det.
Bild 3 av 6

Det hettade snabbt till mellan Robin och Sigrid i dansprogrammet. Stoppa Pressarna kunde sedan avslöja att de var ett par men de valde att ljuga i tio månader.
Bild 4 av 6

Robin Bengtsson bröt upp från sin fästmö Jennie Salte lagom till "Let's Dance" drog igång och därefter lade Sigrid vantarna på honom.
Bild 5 av 6

Sigrid Bernson var nydumpad av Samir Badran när hon träffade Robin Bengtsson som har en något mindre extrovert aura än Samir.
Bild 6 av 6

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson har köpt en villa i Vallentuna norr om Stockholm och nu surrar luften av rykten om sångarens svåra svartsjuka.

De bägge nekade dock och ljög på direkta frågor. I december gick dock Robin och Sigrid ut med att de är ett par.

Våren har dock präglats av en viss mystik kring Sigrid som var försvunnen från sociala medier i flera veckor och strax därefter kom beskedet att hon inte skulle vara med i ”Let’s Dance”. Danserskan angav själv att hon inte riktigt hade tid eller lust att vara med, men enligt uppgiftslämnare till Stoppa Pressarna är det Robin Bengtssons svartsjuka som sätter stopp för Sigrid.