Tv-profiler

Maria Montazami om åldrandet – och att gå upp i vikt

Klockan tickar och åldern med det.
”Hollywood-frun” Maria Montazami är medveten om det.
Nu berättar hon om sina känslor kring om att bli gammal. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2022-08-11 kl 06:02 |

ProvaPremium

När Maria Montazami, 56, flyttade till USA så hade hon innan det sagt till sin mamma att hon ville ”till USA för att bli rik”.

Den blonda Västerås-tjejen åkte dit för att hälsa på sin syster, blev kvar och tog den ”klassiska” vägen mot kändisskap och rikedom.

Bild 1 av 6

När reality-serien ”Svenska Hollywoodfruar” sändes kom Maria Montazami att hamna i centrum. Här ses hon med döttrarna Sara och Hanna.
Bild 2 av 6

När serien var som populärast rådde något ”Montazami-feber” i Sverige. Det har lett till att hon medverkat i flera andra tv-produktioner, bland annat ”Let´s dance”.
Bild 3 av 6

Serien bidrog också till Maria Montazami tjänade mycket pengar. Hon etablerade sig som kändis i Sverige och hennes varumärke är ännu mycket starkt. Maria är sedan 30 år gift med Kamran Montazami.
Bild 4 av 6

Anna Anka har ingen kontakt med de övriga ”Hollywoodfruarna”.
Bild 5 av 6

Nu berättar Maria Montazami att hon tycker att det är jobbigt att bli äldre.
Bild 6 av 6

”Det är väldigt mycket med min kropp som förändras, och det tycker jag är otroligt jobbigt och tråkigt”, säger hon.

Hon började som au-pair, avancerade sedan till servitris – och blev tillsammans med krogägaren, den iranskfödde Kamran Montazami, 60.

Maken bytte senare bransch och blev framgångsrik mäklare.

Maria studerade också hon till fastighetsmäklare och när TV3 letade efter rika kvinnliga USA-svenskor så var fru Montazami given.

Reality-serien ”Svenska Hollywoodfruar” kom att bli en TV3:s största succéer och Maria Montazami kom med tiden att hamna i seriens centrum. Detta rådde till slut något av ”Montazami-feber” i Sverige.

Hon har hållit sig kvar i kändisskapet, som influencer, genom olika kändisuppdrag och medverkan i olika tv-program som exempelvis ”Hela kändis-Sverige bakar”, ”Let’s dance” och ”The Island”.