Persbrandts nya kärlekssvek mot Sanna Lundell

Äventyret kan börja.
Sanna Lundell debuterar i ”Let’s Dance”.
Men kärleken Mikael Persbrandt finns inte vid hennes sida.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2019-03-22 kl 12:25 |

ProvaPremium

Sanna Lundell, 40, är en av deltagarna i årets upplaga av ”Let’s Dance”.

TV4:s succéprogram lockar stora tittarskaror och sedan flera år tillbaka är programmet så väletablerat att man inte har några problem att locka riktigt bra kändisar till att ställa upp.

Bild 1 av 6sanna lundell karlekssvek stor 1 - Stoppa Pressarna

Nu sviker Mikael Persbrandt Sanna Lundell igen. Skådespelaren gjorde en annan prioritering än att vara vid sin sambos sida.
Bild 2 av 6sanna lundell karlekssvek stor5 - Stoppa Pressarna

Sanna Lundell med väninnan Ann Söderlund som också är journalist och dotter till gamle sportjournalisten Göran Söderlund som i många år arbetade på Expressen.
Bild 3 av 6sanna lundell karlekssvek stor4 - Stoppa Pressarna

Mikael Persbrandt och Sanna Lundell är numera sambos. I många år var de särbos.
Bild 4 av 6sanna lundell karlekssvek stor2 - Stoppa Pressarna

Sanna Lundell är verksam som journalist och arbetar både med radio, tv och tidningar. Nu laddar hon för "Let's Dance" med partnern Aaron Brown.
Bild 5 av 6sanna lundell karlekssvek stor1 - Stoppa Pressarna

Mikael Persbrandt och Sanna Lundell har haft en stormig relation men idag har skådespelaren kommit mer tillrätta med sin bi-polaritet och han har slutat dricka alkohol.
Bild 6 av 6sanna lundell karlekssvek stor3 - Stoppa Pressarna

Här är deltagarna i årets upplaga av "Let's Dance". Unge Lance Hedman är favorittippad då han är en skicklig Thai-boxare med god kroppskontroll och en vinnarskalle av guds nåde. Att han dessutom ser ut som en hjärtekrossare kommer bidra till att han får de unga kvinnornas (och somliga mäns) röster.

Det är en spännande mix i årets program där den yngste deltagaren är kändissonen Lance Hedman, 18, och den äldste är målvaktshjälten från VM 1994 Thomas Ravelli, 59.

Bland de övriga deltagarna finner vi sångare Leo Méndez, 43, skidskytten Magdalena Forsberg, 51, programledaren Kristin Kaspersen, 49, sångaren Robin Bengtsson, skådespelaren Dan Ekborg, 63, programledaren Freddie ”Fab” Svensson, 28, sångerskan LaGaylia Frazier, 58, och debattören och tidigare handbollsspelaren Linnea Claeson, 27.