Hälsa

Nya beskedet om Lasse Berghagens tuffa sjukdomskamp

Nu får vi veta mer.
Lasse Berghagens vän berättar.
Sångaren kämpar för sitt liv.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-09-23 kl 18:46 |

ProvaPremium

Det har varit dramatiska veckor för den folkkäre sångaren Lasse Berghagen, 78. Sommaren har varit präglad av hälsoproblem och det bar sig inte bättre än att artisten tvingades ställa in flera åtaganden.

Han blev inte bättre och till slut blev han inlagd på sjukhus. Det visade sig att Lasses hjärta var angripet av bakterier och läkarna var tvungna att byta ut en hjärtklaff.

Bild 1 av 7

Nu kommer Lasse Berghagens nära vän med ett nytt besked kring sångarens och hans kamp för livet.
Bild 2 av 7

Han kan inte låta bli. Lasse Berghagen är ännu inte begravd. Under tiden festar "svärsonen" Olof Röhlander vidare.
Bild 3 av 7

Lasse Berghagen låg nedsövd och kämpade för sitt liv. Då arrangerade dottern Maria "Snaps-Mia" Berghagen och svärsonen Olof Röhlander en kräftskiva för inbjudna kändisar vilket blev mycket omstritt. Man festade på Martin Sjölanders restaurang Knut Bar.
Bild 4 av 7

Olof Röhlander är svärson till Lasse Berghagen. Nu ifrågasätts hans sorglösa och mindre respektfulla beteende när sångaren kämpar för sitt liv.
Bild 5 av 7

Läget är kritiskt. Lasse Berghagen låg nedsövd över en vecka efter en hjärtoperation som gick fel. Nu har han vaknat och vårdas på intensiven.
Bild 6 av 7

Här ser vi Lasse Berghagen vid Östermalmstorg i Stockholm. Sångaren har haft en del hälsoproblem de senaste åren.
Bild 7 av 7

Lasse Berghagen får ett fint stöd av sin älskade hustru Eva.

Det blev komplikationer och efter operationen tvingades man söva ned Lasse Berghagen. I över en vecka låg den folkkäre artisten nedsövd.

– Det har gjort att hela den här veckan har varit ganska instabil och jobbig för oss alla. På grund av komplikationer har pappa varit nedsövd sedan i lördags för att kroppen och organen måste få vila. Men klaffen är utbytt och han fick även ytterligare en ny klaff. De fick också bort alla bakterier vilket känns jätteskönt, berättade dottern Malin Berghagen, 57, för Aftonbladet som var först med att rapportera om dramat.