Uppträdande

Prins Daniel hängs ut i internationell media

Tuffa bud att vara kunglig.
Nu blir prins Daniel nedskriven i utländsk press.
Kunglighetens beteende är inte ok.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-09-23 kl 06:08 |

ProvaPremium

Prins Daniel, 50, har haft det lite motigt de senaste åren. Efter Stoppa Pressarnas alla avslöjanden kring prinsen och hans äktenskap har den allmänna bilden av honom kommit att förändras.

Han kanske inte är den där härligt okomplicerade gymkillen från Ockelbo som han så gärna vill ge sken av. Istället visar det sig att prinsen kan vara både snarstucken och småsint.

Bild 1 av 6

Kronprinsessan Victoria och Daniel får ett välkommet avbrott från vardagen med USA-resan.
Bild 2 av 6

Här ser vi prins Oscar och prins Daniel med landshövdingen i Stockholms län Anna Kinberg Batra och hennes humoristiske make David Batra. Kanske David Batra kan lära prinsen hur man utstrålar lite glädje?
Bild 3 av 6

Här testar prins Daniel orientering i en labyrint när kronprinsessparet närvarade vid Allemansrättens dag i Uppsala.
Bild 4 av 6

Prins Alexander, kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle, prins Carl Philip och prins Gabriel på plats för att vinka av kung Carl Gustaf och drottning Silvia i kortege med häst och vagn genom centrala Stockholm.
Bild 5 av 6

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel får lära sig om allemansrätten på sjön med Livräddningssällskapet och Kanotförbundet vid Fyrisån när kronprinsessparet närvarade vid Allemansrättens dag i Uppsala.
Bild 6 av 6

Kronprinsessan Victoria besökte en 4H-gård med hjälp av VR-glasögon när kronprinsessparet närvarade vid Allemansrättens dag i Uppsala.

Det blir inte heller bättre av att en livvakt från Säpo vittnat om att prinsen behandlat sin hustru på ett elakt och respektlöst sätt.

Satte ned foten

Kronprinsessan Victoria, 46, fick nog till slut – hon satte ned foten och bestämde sig för att skilja sig, vilket Stoppa Pressarna avslöjade.