Otrohet

ÖB:s älskarinna visade upp sig för kadetter i sovrum

Ytterligare en pinsamhet.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att ÖB Micael Bydéns älskarinna visade upp sig i sovrummet på Karlbergs slott.
Förskräckta kadetter såg den blonda Linda H Staaf genom fönstret från gårdsplanen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-16 kl 12:43 |

ProvaPremium

ÖB Micael Bydén, 58, smög länge med sin älskarinna. När han berättade för sin hustru Anita Carlman, 64, att han ville skiljas efter 23 års äktenskap nämnde han inte med ett ord att han träffat en ny kvinna.

Den stackars försmådda hustrun blev varse förräderiet när vänner till henne berättade att Micael Bydén ”träffat en annan”. När Anita Carlman konfronterade sin svekfulle ex-make föll han till föga och erkände sin otrohet.

Bild 1 av 10Till vänster i bild ser vi ÖB Micael Bydén som ser skeptisk ut, han är klädd i en vit officersskjorta, i mitten ser vi en kvinna i ett sovrumsfönster, till höger i bild ser vi polismästare Linda H Staaf i en blå klänning.

Nu är det Lotta, 43, som gäller. Linda H Staaf är inte längre chefernas favorit. ÖB Micael Bydén är rådvill.
Bild 2 av 10ob linda h staaf stor - Stoppa Pressarna

ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf har varit starkt kritiserad och alla hennes amorösa turer fläckar även ned ÖB.
Bild 3 av 10Linda H Staaf Flyr Stor Dragare - Stoppa Pressarna

För ett år sedan flydde Linda H Staaf från Stoppa Pressarnas team. Polismästaren ville inte svara på frågor om sin älskare ÖB Micael Bydén eller hur det gick till när hon fick sitt toppjobb inom polisen.
Bild 4 av 10ÖB Micael Bydén Parkmöte Stor - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna avslöjade när ÖB Micael Bydén och polismästare Linda H Staaf inledde sin erotiska affär. Paret blev påkomna i en park under sommaren 2021.
Bild 5 av 10ÖB Micael Bydén Must Stor - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna avslöjade att ÖB Micael Bydén använder sig av den militära underrättelsetjänsten (MUST) för att kartlägga Stoppa Pressarnas medarbetare. Agerandet kan vara olagligt, det är icke desto mindre en uppenbar illustration av hur olämplig ÖB är att inneha sitt ämbete.
Bild 6 av 10Micael Bydén Bordell Stor2. - Stoppa Pressarna

ÖB Micael Bydén, talman Andreas Norlén och statsminister Magdalena Andersson när Försvarsmakten arrangerade Veterandagen vid Sjöhistoriska museet i Stockholm. För statsministern måste det kännas märkligt att tvingas hälsa på en ÖB som är otrogen när man leder en feministisk regering. Har hon verkligen fortsatt förtroende för generalen?
Bild 7 av 10micael byden hustrun berattar stor1 1 - Stoppa Pressarna

Stig Wennerström kom i likhet med Micael Bydén från flygvapnet. Spionen var dock inte, såvitt känt, otrogen.
Bild 8 av 10micael byden hustrun berattar stor8 - Stoppa Pressarna

Putin och hans militära underrättelsetjänst GRU förlorade möjligheten att utpressa ÖB efter Stoppa Pressarnas avslöjande. Därmed har Stoppa Pressarna bidragit till att höja Sveriges säkerhet efter att ÖB har riskerat rikets säkerhet.
Bild 9 av 10micael byden karleksnaste stor3 - Stoppa Pressarna

Här har ÖB och hans älskarinna kunnat mysa till det. Vi får hoppas de har tagit hänsyn till att det är antika möbler.
Bild 10 av 10micael byden alskarinna stor2 1 - Stoppa Pressarna

Här syns ÖB med sin förtvivlade och bedragna hustru, Anita Carlman.

Den gänglige generalen hade lärt känna Linda H Staaf då han var mentor åt henne. Polismästaren hade överbefälhavaren som sin mentor i tre år – inom Polismyndigheten är det gängse att man har en mentor i ett år, möjligen två år.

Kunde inte tygla sin kättja

Dessutom hör det inte till vanligheterna att man har en mentor utanför Polismyndigheten. Linda H Staaf, som är underrättelsechef vid Polisen nationella operativa avdelning (NOA) sökte sig dock till ÖB och utfallet känner vi till vid det här laget.