Kokainhärvan

Prins Daniel sparkar tv-profilen efter kokainskandalen

Det blev ohållbart.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att prins Daniel rensar ut tv-profilen.
Kokaindomen gjorde det ohållbart.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-16 kl 10:45 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar avslöjat hur nära den kokaindömde tv-profilen står kungahuset.

Han har haft ett långtgående samarbete med prins Daniel, 48, där han ingått i nätverket kring Prins Daniels Fellowship.

Bild 1 av 9Bilden visar en förtvivlad prins Daniel till vänster i mörkblå kostym. Till höger ser vi tv-profilen i en vit Ralph Lauren-skjorta.

Prins Daniel tvingades erkänna att Stoppa Pressarnas avslöjanden blev för mycket och därför sparkade han kokaindömde tv-kändisen.
Bild 2 av 9

Prins Daniel drogs allt djupare in i kokainhärvan, till slut tvingades han agera.
Bild 3 av 9

Prins Daniels val att inte agera efter kokainskandalen riskerade hela hans organisation Prins Daniels Fellowship. Nu har han sparkat mannen som en följd av Stoppa Pressarnas avslöjanden.
Bild 4 av 9

Stoppa Pressarna har avslöjat hur prins Daniels vän tillika knarkkändisen lever i utlandet. Han bor i Barcelona där det arrangeras många chemsex-fester. Nu är mannens relation inne i en djup kris.
Bild 5 av 9

Det har höjts krav på kungen att han ska "Sparka prins Daniel!". Kungen har reagerat starkt på Stoppa Pressarnas avslöjande och sagt till prins Daniel på skarpen. Det var dock inte förrän drottning Silvia tog till orda som prinsen lyssnade.
Bild 6 av 9

Prins Daniel har, trots att vännen är dömd för narkotikabrott, ställt sig bakom knarkkändisen. Det blev ohållbart och till slut var prinsen tvungen att agera.
Bild 7 av 9

Nattklubbsprofilen Kristoffer Ahlbom är en person som prins Daniel umgåtts med tidigare. Sedan satte Victoria stopp för detta då krogprofilen öppet skämtat om kokain. Prins Daniel måste tänka på vilka han umgås med.
Bild 8 av 9

Stoppa Pressarna har avslöjat "tv-profilens" vänskap med drottning Silvia och att kungavännen kopplas till en ring av män som har chemsexpartyn fyllda av droger och sex. Mannen har även en direkt kommunikation med Annie Lööf.
Bild 9 av 9

Den enda i kungafamiljen som inte tycker att tv-profilens kokainbrott är "så farligt" är Chris O'Neill. Amerikanen har velat släta över det hela och kan ha påverkat sin svåger, prins Daniel att inte agera.

Borttagen från hemsidan

Tv-profilen har angivits som ”inspiratör” på hemsidan. Sedan kvällen den 15:e augusti är dock mannen borttagen från hemsidan – hans bild eller namn finns inte kvar längre.

Stoppa Pressarnas avslöjanden kring mannen blev för mycket för prins Daniel. Det blev ohållbart.

Flera andra i personer nätverket kring Prins Daniels Fellowship har övervägt att hoppa av om inte tv-profilen sparkades. De framgångsrika entreprenörerna och direktörerna ville inte bli associerade med narkotika.