Säkerhetshot

ÖB:s jakt på kvinnor – festade på nattklubb vid Stureplan

Det är värre än någon kunnat ana.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att ÖB Micael Bydén festat på nattklubbar kring Stureplan.
Generalens jakt på kvinnor i kriminella miljöer inleddes för flera år sedan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-06-02 kl 21:55 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar avslöjat hur Sveriges överbefälhavare Micael Bydén, 57, exponerat sig en för en uppenbar utpressningsrisk från främmande makt.

Den fyrstjärnige generalen var otrogen mot sin hustru Anita Carlman, 63, och när det hela uppdagades lämnades en skilsmässoansökan in i slutet av november.

Bild 1 av 15

ÖB Micael Bydén festade på en nattklubb invid Stureplan i Stockholm. Den typen av miljöer där kriminella jagar unga tjejer och kokainet flödar.
Bild 2 av 15

En chef från Securitas besökte en bordell i Spanien. Företaget har ett avtal med Försvarsmakten men ÖB Micael Bydén vägrar kommentera, exakt den typen av sits man hamnar i om man komprometterar sig själv med en älskarinna.
Bild 3 av 15

ÖB Micael Bydén har bland annat tagit med sin älskarinna Linda H Staaf till Karlbergs slott där de blev påkomna av en ung kadett. Vi får hoppas att det var försiktiga med de antika möblerna.
Bild 4 av 15

Vladimir Putin och hans underrättelsegeneraler kan skåla i rysk champagne, Sveriges ÖB underlättar deras jobb avsevärt. De behöver inte ens konstruera en sexskandal.
Bild 5 av 15

Micael Bydén har ansvar för Försvarsmaktens tusentals kvinnor och män, han ska vara en förebild. Han var otrogen mot sin hustru Anita Carlman efter 33 år tillsammans.
Bild 6 av 15

ÖB exponerar sig med sin otrohet för utpressning från den ryska militära underrättelsetjänsten GRU. ÖB har själv medgivit att det kan förekomma "misskreditering av beslutsfattare" under den pågående krisen, då är det bra om beslutsfattarna kan behålla brallorna på.
Bild 7 av 15

Här är ÖB och hans hustru på kungamiddag. Micael Bydén har dolt sin älskarinna, det var Stoppa Pressarna som tog generalen med uniformsbyxorna nere.
Bild 8 av 15

Micael Bydén och Anita Carlman har varit gifta i 23 år. I november 2021 begärde ÖB skilsmässa efter sitt nedriga svek som Stoppa Pressarna avslöjade.
Bild 9 av 15

Vladimir Putin har vid flera tillfällen hotat Sverige. Nu kan han sikta in sig på vår ÖB:s skörlevnad som drar vanära över ämbetet.
Bild 10 av 15

Stig Wennerström kom i likhet med Micael Bydén från flygvapnet. Spionen var dock inte, såvitt känt, otrogen.
Bild 11 av 15

Micael Bydén har inte velat kommentera sin skilsmässa, begripligt eftersom en älskarinna är inblandad.
Bild 12 av 15

En stolt officer och gentleman? Knappast. Micael Bydén har inte bara skämt ut sig själv, hela ämbetet som ÖB är numera besudlat av hans bristande kontroll på sitt driftsliv. Nu tar vännerna avstånd från generalen med den bristande impulskontrollen och obefintliga integriteten.
Bild 13 av 15

Vi får hoppas att Micael Bydén och älskarinnan var rädda om de antika möblerna på Karlbergs slott.
Bild 14 av 15

Ska vi ha en ÖB som ränner runt kring Stureplan där kokainet flödar och kriminella element stryker omkring?
Bild 15 av 15

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska gillar i likhet med ÖB att gå på nattklubb.

Micael Bydéns betydligt yngre älskarinna är i likhet med hustrun blond och innehar en ansvarsfull tjänst i det offentliga.

Att som ÖB hålla sig med en älskarinna när man är gift saknar motstycke i svensk militärhistoria.

I Försvarsmakten ifrågasätts nu den högste chefens omdöme.

Stoppa Pressarna har varit i kontakt med allt från värnpliktiga till högre stabsofficerare.

Samtliga, utan undantag, är upprörda över det inträffade. Samtidigt vågar man inte lufta sin kritik offentligt av rädsla för repressalier, sådant har hänt tidigare.