Tv-profiler

Ola-Connys lycka: förlovad med ”Restaurang-Linda”

Det var egentligen bara en tidsfråga.
Det räckte med en blick för att Ola-Conny Wallgren skulle lämna ut sitt telefonnummer, en dejt för att de skulle bli ett par.
Nu har Ullared-stjärnan Ola-Conny förlovat sig med ”Restaurang-Linda”.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-07-10 kl 09:05 |

ProvaPremium

Efter att förhållandet med ex-frun, som han har tre barn med, tog slut blev den 58-årige Ola-Conny Wallgren lite reserverad när det gällde kärleken.

Skilsmässan tog hårt och även om förfrågningarna från kärlekskranka kvinnor kom i strid ström tack vare tv-serien Ullared höll Ola-Conny tillbaka.

Bild 1 av 6

Ola-Conny Wallgren hade bestämt sig för att vara singel resten av livet, efter att hans förra förhållande tagit slut. Så blev det inte.
Bild 2 av 6

En orsak till det drastiska beslutet då var att Ullared-profilen ansåg att kvinnor nästan alltid vill förändra ens tillvaro så himla mycket.
Bild 3 av 6

När han besökte restaurangen på sin egen arbetsplats tidigare i år räckte det dock med en blick för att han skulle tänka om.
Bild 4 av 6

Bakom disken stod ”Restaurang-Linda” och Ola-Conny blev blixtförälskad.
Bild 5 av 6

Sedan dess har de varit oskiljaktiga och gör allt tillsammans.
Bild 6 av 6

Ola-Conny Wallgren och Linda Persson återförenades efter den brutna förlovningen. Nu har paret dragits in i ett jättebråk.

Den gemytlige Gekåsanställde har i intervjuer erkänt att han var bränd av kärleken. Han vågade sig inte in i ny relation och trivdes egentligen relativt bra med singellivet.