Otäck otrohets-attack mot Carolina Neurath

En tung tid men stödet är fint.
Carolina Neuraths otrohetsaffär och skilsmässa engagerar svenska kändisar.
SVT-stjärnan får mycket sympati men har även utsatts för en otäck otrohets-attack efter sveket mot den rättrådige ex-maken Niclas Engsäll.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2020-10-20 kl 20:09 |

ProvaPremium

SVT-stjärnan Carolina Neurath, 34, kunde inte motstå frestelsen. Hon föll handlöst för journalistkollegan och tv-producenten Emil ”Hipster-Emil” Persson, 35.

Paret hade sex med varandra vid två tillfällen efter att ha byggt upp spänningen med allt hetare Instagram-meddelanden som ångade av erotik.

Bild 1 av 5

Nu skyddas Carolina Neurath av sina kändisvänner efter den otäcka otrohetsattacken.
Bild 2 av 5

Här rådgör Carolina Neurath med en nära väninna. Det är en jobbig tid för SVT-stjärnan just nu.
Bild 3 av 5

Carolina Neurath dumpade älskaren Emil "Hipster-Emil" Persson efter att hans homoerotiska sida blottlagts.
Bild 4 av 5

Emil Persson lyckades snärja Carolina Neurath trots att hon var gift med hedersknyffeln Niclas Engsäll.
Bild 5 av 5

Niclas Engsäll blev inte glad över otroheten och han hade inget annat val än att skilja sig. Det enda han avskyr mer än otrohet är kokain, har en nära vän berättat.

När Niclas Engsäll, 44, blev varse att hans vackra hustru svikit honom fanns ingen nåd. Normalt sett är den djupt moraliske Niclas Engsäll ändå en förlåtande person till sin karaktär, men just otrohet är ett svek han inte tolererar.

Niclas Engsäll är av uppfattningen att de äktenskapslöften som han och hustrun avgivit inför gud var heliga, till sin stora sorg blev den framgångsrike och dynamiske varumärkesexperten varse att hans levnadsglada hustru, med rötter i Huddinge söder om Stockholm, inte kunde motstå den kättja och attraktion som ”Hipster-Emil” så nogsamt sett till att bygga upp hos henne.