Paolo Roberto lämnade Sverige brådstörtat

Nu lämnar han Sverige.
Stoppa Pressarna kan avslöja att Paolo Roberto inte befinner sig i hemlandet.
Han har sökt sig ner mot södra Europa och anledningen överraskar.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2020-10-11 kl 16:18 |

ProvaPremium

Paolo Roberto, 51, har genomlidit det kanske värsta mediedrev som någonsin drabbat en svensk kändis. Sexköpet på den sjaskiga lägenhetsbordellen på Östermalm i Stockholm förändrade hela tillvaron för den forne proffsboxaren.

Nu försöker den tidigare programledaren hitta tillbaka till ett mer vanligt liv och som en konsekvens lämnar han nu Sverige.

Bild 1 av 6paolo roberto hallickar gripna stor 2 - Stoppa Pressarna

Nu har Paolo Roberto lämnat Sverige. Han överger sitt hemland i jakten på att finna sig en ny tillvaro.
Bild 2 av 6paolo roberto profesionnell hjalp stor 1 - Stoppa Pressarna

Paolo Roberto har sökt professionell hjälp för att komma tillrätta med sina problem.
Bild 3 av 6paolo roberto ny kvinna polis stor - Stoppa Pressarna

Paolo Roberto hävdar att han begick sin sexköpsdebut i samband med att han greps av polisen men programledarens vän Michael Brinkenstjärna påstår att ex-boxaren har betalat för sex tidigare.
Bild 4 av 6paolo roberto morgonerotik stor 1 - Stoppa Pressarna

Paolo Roberto blev övergiven av sin unga flickvän Elin Härkönen när sexköpskandalen briserade.
Bild 5 av 6paolo roberto matsajt stor - Stoppa Pressarna

Här berättar Paolo Roberto om sina planer på att börja sälja italiensk mat på nätet.
Bild 6 av 6paolo roiberto resa stor1 - Stoppa Pressarna

Paolo Roberto har åkt till Italien på jobbresa vilket han berättar om för sina följare.

Stoppa Pressarna kunde nyligen avslöja att Paolo Roberto har en ny affärsverksamhet på gång. Vi vågade oss på att spekulera om att det rörde sig om någon form av försäljning av mat och italienska delikatesser.

Och mycket riktigt – nyligen bekräftade Paolo Roberto Stoppa Pressarnas avslöjande. Den forne pastakungen ger sig in i matindustrin igen – ”Roberto di Famiglia” heter företaget som ska ta Paolo tillbaka till toppen igen.

– En webbshop med det bästa från Italien inga kompromisser! Bokmärk www.robertos.se för i början av veckan kommer vi med ett unikt erbjudande med en italiensk delikatess (den bästa enligt mig) som bara kommer att gå att köpa hos oss, skriver Paolo Roberto på Instagram.

För Paolo Roberto måste det kännas härligt att äntligen vara på gång igen. Efter den helvetesvandring han gått igenom i media i allmänhet och sociala medier i synnerhet måste det vara en skön känsla att återigen kunna visa vilken driven entreprenör han är.

Paolo Robertos följare jublar – de är redan sugna på smarriga pastaprodukter och lena olivoljor som den tidigare programledaren valt ut åt dem.

För Paolo Roberto innebär även den nya tillvaron att hans liv återigen börjar bredda sig – nu behöver han inte längre gömma sig hemma i villan i Nacka hela tiden.

På Facebook berättar Paolo Roberto om en spännande resa.

– Jobbresa till Italien imorgon, skriver Paolo Roberto till sina följare.

Det här innebär att Paolo Roberto lämnat sitt hemland för att återigen få vandra på italiensk mark. Det måste kännas skönt för proffsboxaren att få återvända till det land han älskar så mycket och dessutom får han vara lite mer anonym i sin pappas hemland.

Samtidigt pågår fortfarande polisutredningen mot honom. Den forne programledaren kan komma att bli delgiven misstanke om oaktsam våldtäkt, fälls han för det brottet riskerar han upp till fyra års fängelse.