Prins Daniels heta killträff med unge stjärnan

En mysig stund tillsammans, bara killar mellan.
Nu visar det sig att prins Daniel har en riktig soft spot för höjdhoppsstjärnan Armand Duplantis.
Kungligheten föll pladask under en spännande och diskret hanterad träff med den unge adonisen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2020-10-09 kl 19:42 |

ProvaPremium

Prins Daniel, 47, är verkligen en idrottskille. Den sportige kungligheten missar inte ett tillfälle att träna och en gång i tiden var han ju både gymägare och personlig tränare.

På senare år har prinsen lugnat ner sig lite grand med själva muskelbyggandet, men kärleken till sport och kanske framförallt den manliga gemenskapen i samband med utövandet och den transpiration som uppstår därmed växer sig nästan bara starkare med åren hos vår populäre kunglighet.

Bild 1 av 11

Prins Daniel bjöd med den unge stavhoppsstjärnan Armand Duplantis på en härlig killträff. Det blev mysigt.
Bild 2 av 11

Tidigare har prins Daniel varit uppenbart svag för att umgås med lite äldre män, den stora favoriten var länge den tidigare näringslivshöjdaren Bernt Magnusson som med sin genomträngande blick, maskulina käkparti och vackra silverman påminner om en gammaldags Hollywoodstjärna.
Bild 3 av 11

På senare år, när prins Daniel själv har blivit äldre, har hans fokus dock skiftat mot yngre killar. Förra sommaren blev han väldigt förtjust i pasta-charmören Benjamin Ingrosso.
Bild 4 av 11

Prins Daniel var helt oblyg när han spanade in Armand Duplantis, nu smiddes planer för hur han skulle kunna träffa honom lite mer privat.
Bild 5 av 11

Prins Daniel fick med den unge stjärnan på en härlig golftur, två killar ute i naturen i flera timmar. Solen sken.
Bild 6 av 11

Armand Duplantis var lite avvaktande till en början, prins Daniel är trots allt 27 år äldre och väldigt erfaren numera.
Bild 7 av 11

Men snart slappnade bägge killarna av och prins Daniel kostade på sig att gå ner på huk.
Bild 8 av 11

Här har en maskulin man med ett härligt skäggstubb anslutit och nu var det plötsligt en fin kill-trio ute i det höga gräset.
Bild 9 av 11

Armand Duplantis och prins Daniel kom varandra närmare och närmare allt eftersom dagen fortskred.
Bild 10 av 11

Här kan prins Daniel inte låta bli att lite trevande röra vid den unge Armands högra axel. Allt skedde varsamt och ömsesidigt.
Bild 11 av 11

Här landar Armand Duplantis mjukt, inte undra på att prins Daniel blev både fascinerade och intresserad av den sportige killen med den vakna blicken.

Prins Daniel har tidigare haft en smak för att umgås med lite äldre män, gärna riktigt maskulina silverrävar som sin första mentor industriledaren Bernt Magnusson, 79. Den framgångsrike företagaren tog sig an den något valpige Daniel från Ockelbo precis när han hade träffat kronprinsessan Victoria, 43.

Bernt Magnusson var känd i industrivärlden för sina hårda nypor och han såg till att med fast hand fostra prins Daniel och göra honom redo för det tuffa livet som kunglig och extremt offentlig person. Daniel mer än gillade Bernt, han blev nästan besatt av honom och hans kloka råd.