Paolo Roberto var inte ensam under sexköpet

Nya sensationella uppgifter om Paolo Robertos sexskandal.
Stoppa Pressarna kan exklusivt avslöja att programledaren inte var ensam vid sexköpet.
En kändisvän till tv-profilen – med koppling till kungafamiljen – deltog också. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2020-06-02 kl 19:05 |

ProvaPremium

Det ter sig som att det finns flera ovända stenar i sexköpshärvan med Paolo Roberto, 51.

Stoppa Pressarna kunde nyligen avslöja att en mycket god vän till tv-profilen har en stark anknytning till huset där lägenhetsbordellen låg inrymd. Mannen, som Paolo har känt i över 15 år, är en mycket nära släkting till fastighetsägaren.

Bild 1 av 16

Paolo Roberto var inte ensam under sexköpet. Stoppa Pressarna kan avslöja sensationella uppgifter om kändisvännen som var med.
Bild 2 av 16

Paolo Robertos intervju i TV4 med Jenny Strömstedt blev en katastrof. Den skandaliserade programledaren målade in sig själv i ett hörn till den milda grad att polis och åklagare nu utreder honom för oaktsam våldtäkt.
Bild 3 av 16

Jenny Strömstedt fick skarp kritik för sitt sätt att intervjua Paolo Roberto. Stoppa Pressarnas grävgrupp har tidigare till viss del återupprättat hennes heder genom att hitta en mystisk polisanmälan om mannen som sägs ha attackerad TV4-profilen.
Bild 4 av 16

Här är kvinnan som Paolo Roberto köpte sex av. Hans kända vän förmedlade kontakten, enligt initierade uppgifter till Stoppa Pressarna.
Bild 5 av 16

Paolo Roberto påstår att det var först gången han köpte sex. Hans vän, kändismanagern Michael Brinkenstjärna, hävdar att det har skett tidigare.
Bild 6 av 16

Kändisvännen som förmedlade den prostituerade kvinnan har tidigare haft kontakt med kungafamiljen i sitt yrke.
Bild 7 av 16

Paolo Roberto vädjade nyligen på nätet om en möjlighet att få återgå till något slags liv och försörja sig igen. Frågetecknen kring sexköpet blir dock allt flera.
Bild 8 av 16

Paolo Robertos hela tillvaro har rämnat. Efter Stoppa Pressarnas avslöjande om kändisvännen är det inte orimligt att anta att polisen vill fråga den sparkade programledaren i detalj om hur sexköpet egentligen gick till.
Bild 9 av 16

Paolo Robertos flickvän Elin Härkönen har dumpat sin pojkvän efter skandalen.
Bild 10 av 16

Två rumänska män i 30-årsåldern greps på Skavsta flygplats när de försökte fly från Sverige. De sitter nu häktade som misstänkta för grovt koppleri och människohandel.
Bild 11 av 16

Festfixaren Micael Bindefeld kommer inte få arrangera Elle-galan som en följd av Paolo-skandalen. PR-mannens tafsande på en ung artist vid senaste galan blev droppen för ägarna som inte vill ta en debatt kring Bindefeld med tanke på hur stor Paolo-härvan blivit.
Bild 12 av 16

Paolo Robertos advokat Thomas Martinsson menar på att Paolos "erkännande" i TV4 inte äger någon juridisk giltighet.
Bild 13 av 16

Polisens spanare hade koll på bordellen när Paolo Roberto smög in i fastigheten.
Bild 14 av 16

Redan för två år sedan förekom det sexköp i fastigheten på Östermalm i Stockholm.
Bild 15 av 16

Om Paolo Roberto skulle åtalas för oaktsam våldtäkt riskerar han upp till fyra års fängelse.
Bild 16 av 16

En annan vän till Paolo Roberto, ej att förväxla med "kändisvännen", är nära släkting till ägaren av fastigheten där bordellen var inrymd.

Det är en omständighet som kan vara slumpartad, men som professorn Leif GW Persson, 75, brukar säga så måste en bra utredare ”hata slumpen” och rimligtvis kommer polisen utreda Stoppa Pressarnas nya uppgifter.

Vad Leif GW menar är att slumpmässiga samband måste nagelfaras extra noggrant eftersom ett oväntat samband oftast kan ge nyckeln till hela lösningen.

Det märkliga och tillsynes slumpmässiga sambandet mellan Paolo Roberto och fastigheten på Östermalm i Stockholm är dock inte den enda hittills okända faktorn kring sexköpet.