Mest läst just nu:

Paolo Robertos härliga gym-lek med Elin Härkönen

De kan inte låta bli varandra.
Paolo Roberto och Elin Härkönen umgås alltmer intensivt.
Träningen och kärleken till varandra förenar dem.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2020-12-28 kl 15:13 |

ProvaPremium

Nyligen stod det klart att åklagaren lagt ner utredningen mot Paolo Roberto, 51, där det utreddes huruvida han eventuellt gjort sig skyldig till en oaktsam våldtäkt, vilket Stoppa Pressarna rapporterat om.

För den skandaliserade programledaren var det naturligtvis en stor lättnad – nu kom han undan med ett strafföreläggande och böter.

Bild 1 av 6

Här leker Paolo Roberto och Elin Härkönen med varandra på gymmet. Det forna kärleksparet blir alltmer öppna med varandra.

Bild 2 av 6

Paolo Roberto och Elin hade ett intensivt och kärleksfullt förhållande, trots åldersskillnaden på 25 år.

Bild 3 av 6

Elin Härkönen vill så gärna återförenas med sin älskade Paolo.

Bild 4 av 6

Elin Härkönen lockade iväg Paolo Roberto på en romantisk långpromenad men den detroniserade pastakungen hade bestämt sig, han är inte riktigt redo för en återförening.

Bild 5 av 6

Ögonvittnen från Hagaparken berättar att Elin sökte deras blickar, det var som att hon ville bli sedd tillsammans med Paolo Roberto.

Bild 6 av 6

Här leker Paolo och Elin på gymmet. Den smidiga hästakrobaten imponerar med sin förmåga att stå på händer.

Att Paolo Robertos utredning lagts ner är naturligtvis en välsignelse för honom och minst lika glad blev hans tidigare flickvän Elin Härkönen, 26. Nu ökar hennes chanser att återförenas med sin älskade pasta-profil.

Stoppa Pressarna kunde nyligen visar exklusiva bilder när paret tog en kärleksfull och romantisk promenad i Hagaparken norr om Stockholm. Paret uppträdde nyförälskat och ett ögonvittne berättade med viss förvåning om sin iaktagelse:

– Jag slogs av hur det kändes som att Elin VILLE synas. Hon tog ögonkontakt med oss mötande och de hade verkligen valt en tidpunkt då det är som mest folk i Hagaparken. Hon verkade gilla uppmärksamheten, konstaterade uppgiftslämnaren.

För Elin Härkönen verkar återföreningsplanerna med Paolo fortskrida i enlighet med hennes kättjefyllda önskemål. Nu har hon lyckats få med honom till gymmet dessutom – paret delar ett stort intresse för träning och Elin vet hur hon återigen ska väcka Paolos ömma känslor.

Paolo Robeto hyser fortfarande en stor attraktion för Elin, men den tidigare proffsboxaren har velat ”landa” lite efter sexköpsskandalen och dessutom har han haft polisens förundersökning om oaktsam våldtäkt hängande över sig.

Nu är utredningen nedlagd och det dröjde inte länge förrän Elin lyckades få med Paolo Roberto till gymmet.

På sitt Instagram visar Paolo Roberto upp en film när Elin, som är en tidigare ack så smidig hästakrobat, står på händer på hans rygg medan han pasta-entreprenören gör armhävningar.

Steg för steg ser nu Elin till att umgås alltmer intensivt med sin älskade ex-pojkvän och det lär inte dröja länge förrän de bägge är ett par igen.