Paolo Robertos härliga gym-lek med Elin Härkönen

De kan inte låta bli varandra.
Paolo Roberto och Elin Härkönen umgås alltmer intensivt.
Träningen och kärleken till varandra förenar dem.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2020-12-28 kl 15:13 |

ProvaPremium

Nyligen stod det klart att åklagaren lagt ner utredningen mot Paolo Roberto, 51, där det utreddes huruvida han eventuellt gjort sig skyldig till en oaktsam våldtäkt, vilket Stoppa Pressarna rapporterat om.

För den skandaliserade programledaren var det naturligtvis en stor lättnad – nu kom han undan med ett strafföreläggande och böter.

Bild 1 av 6

Här leker Paolo Roberto och Elin Härkönen med varandra på gymmet. Det forna kärleksparet blir alltmer öppna med varandra.
Bild 2 av 6

Paolo Roberto och Elin hade ett intensivt och kärleksfullt förhållande, trots åldersskillnaden på 25 år.
Bild 3 av 6

Elin Härkönen vill så gärna återförenas med sin älskade Paolo.
Bild 4 av 6

Elin Härkönen lockade iväg Paolo Roberto på en romantisk långpromenad men den detroniserade pastakungen hade bestämt sig, han är inte riktigt redo för en återförening.
Bild 5 av 6

Ögonvittnen från Hagaparken berättar att Elin sökte deras blickar, det var som att hon ville bli sedd tillsammans med Paolo Roberto.
Bild 6 av 6

Här leker Paolo och Elin på gymmet. Den smidiga hästakrobaten imponerar med sin förmåga att stå på händer.

Att Paolo Robertos utredning lagts ner är naturligtvis en välsignelse för honom och minst lika glad blev hans tidigare flickvän Elin Härkönen, 26. Nu ökar hennes chanser att återförenas med sin älskade pasta-profil.

Stoppa Pressarna kunde nyligen visar exklusiva bilder när paret tog en kärleksfull och romantisk promenad i Hagaparken norr om Stockholm. Paret uppträdde nyförälskat och ett ögonvittne berättade med viss förvåning om sin iaktagelse: