Mest läst just nu:

Pernilla Wahlgrens hemliga dejt med tv-profilen

Hon träffar heta män trots allt.
Pernilla Wahlgren strålade i solskenet under en mysig dejt.
Den kände tv-mannen tog med sångerskan på en trendig restaurang där de myste helt öppet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2019-06-11 kl 08:42 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna kan exklusivt visa unika bilder från Pernilla Wahlgrens, 51, hemliga dejt med tv-profilen Johan Pråmell, 53.

Paret sågs äta hamburgare på restaurang BAP på Östermalm i Stockholm.

Bild 1 av 6

Pernilla Wahlgren hade en mysig dejt med tv-mannen Johan Pråmell. Paret mumsade hamburgare i det vackra vädret och satt tätt intill varandra.
Bild 2 av 6

"En harmonisk och mysig dejt". Så beskriver Stoppa Pressarnas ögonvittne träffen mellan Pernilla Wahlgren och Johan Pråmell.
Bild 3 av 6

Johan Pråmell rör sig gärna i kändiskretsar. Här är han med Charlotte Perrelli och Pernilla Wahlgren.
Bild 4 av 6

Johan Pråmell arbetar med produktionen av "Wahlgrens värld" och är nära både Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso. För Pernilla vore det perfekt att få ihop det med Johan då hon lever ett så hektiskt liv.
Bild 5 av 6

Här är restaurang BAP på Östermalm i Stockholm där Pernilla Wahlgren och Johan Pråmell mös med varandra.
Bild 6 av 6

Här jublar Johan Pråmell och trycker sig tätt intill Pernilla Wahlgren efter att "Wahlgrens värld" fått pris på tv-galan "Kristallen". Bianca blir helt paff!

Restaurangen är specialinriktad på hamburgare och pastramimackor och har snabbt blivit populär i den fashionabla stadsdelen.

Det är en perfekt dejttingrestaurang med en mysig lokal, lagom dyr mat och en avslappnad stämning. Stoppa Pressarnas ögonvittne upptäckte en harmonisk och avspänd Pernilla i sällskap med Johan Pråmell.
– Det var kul att se Pernilla så avslappnad med en man. De hade verkligen mysigt och man såg verkligen att de tycker om varandra. Paret satt på uteserveringen och njöt av hamburgarna, det vackra vädret och varandras sällskap, säger ögonvittnet.

Pernilla Wahlgren har i flera intervjuer berättat om sina svårigheter att hitta en ny man. Hon tycker det år jobbigt att börja om på nytt och dessutom lever hon ett så hektiskt liv att hon är osäker på om hon ska hinna med att träffa någon ny.