Pernilla Wahlgrens miljonregn efter succén

Det är inte bara dottern Bianca som är rik som ett troll.
Pernilla Wahlgrens inkomster når nya miljonhöjder.
Sångerskan kan kvittra hela vägen till banken.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2020-07-24 kl 06:23 |

ProvaPremium

Nöjesklanen Wahlgren, där Pernilla, 52, övertagit ledarrollen från veteranen Christina Schollin, 82, som drog sig tillbaka i kraft av sin ålder, är inte bara fenor på att underhålla svenska folket – klanen är även ytterst förmögen.

Bianca Ingrosso, 25, har seglat upp som den mest förmögna klanmedlemmen, häromdagen stod det klart att hon sålt en del av sitt ägarskap i sminkföretaget Cara och erhållit hisnande 60 miljoner kronor på ett bräde, vilket Stoppa Pressarna rapporterade om. Då ska man ha i åtanke att Bianca startade sminkmärket för 1,5 år sedan.

Bild 1 av 10

Pernilla Wahlgren kan med fog skratta hela vägen till banken. Sångerskan tjänar stora pengar.
Bild 2 av 10

Här började den berömda "Marbellafejden". Pernilla lyxbluffade och låtsades vara i Marbella när hon i själva verket var i betydligt mer modesta Benahavis.
Bild 3 av 10

Sångerskan var inte välkommen på beach-klubbarna i den spanska lyxorten när fejden rasade.
Bild 4 av 10

När det var som värst kunde inte Pernilla Wahlgren visa sig i Marbella utan risk för att konfronteras av ilskna Marbella-svenskar.
Bild 5 av 10

Till slut tvingades Pernilla Wahlgren backa och be om ursäkt för sitt lyxbluffande och glada medlemmar i Club Nordico firade med en krispig gin & tonic.
Bild 6 av 10

Pernilla Wahlgren har dragit in miljoner på sina publik- och kritikerhyllade succéshower.
Bild 7 av 10

Pernilla Wahlgren gjorde även succé i "Stjärnorna på slottet" där hennes starka berättelse rörde tv-tittarna till tårar.
Bild 8 av 10

När Pernilla har det som tyngst gillar hon att bananmysa med sin älskade dotter Bianca. På bilden ovan köper mor och dotter frukten på Seven Eleven.
Bild 9 av 10

Egentligen är det bara kärlekslivet som kunde fungera lite bättre för sångerskan. Hon har gjort upprepade försök att fånga in Superhunken Johan Pråmell, men hon har inte kommit längre än till en mysig och prisvärd dej på innestället Bap på Östermalm i Stockholm.
Bild 10 av 10

Johan Pråmell är producent för "Wahlgrens värld" och hans professionalism sätter stopp för att involvera sig romantiskt med Pernilla.

Stoppa Pressarnas kartläggning visar att Bianca med marginal är god för över 100 miljoner kronor.

Men det går inte så pjåkigt för influencerdrottningens mamma heller.

Pernilla Wahlgrens nytändning i karriären efter succén med ”Wahlgrens värld”, som drog igång i oktober 2016, har inneburit att sångerskan numera har gott om pengar – svunna känns de tider då Pernilla hade svårt att få ihop till brödfödan och tvingades uppträda i gudsförgätna hålor på den svenska landsbygden eller inviga ödsliga och tomma köplador i någon avkrok.