Prins Carl Philip sparkar Läckbergs partner Christina Saliba

Prins Carl Philip har fått nog. 
Nu sparkar han Camilla Läckbergs partner Christina Saliba som PR-rådgivare för sitt designbolag Bernadotte & Kylberg.
– Alla skandaler blev för mycket och jag gissar på att det är kungen som pressat prinsen till att avpollettera henne, berättar en källa. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2020-05-16 kl 17:25 |

ProvaPremium

Hon har kallats ”PR-drottning” i branschmedia med tidigare klienter som deckardrottningen Camilla Läckberg, 45, och prins Carl Philip, 41.

Christina Saliba, 45, var den som höll i taktpinnen när det kom till Carl Philips remarkabla varumärkesvändning. Det var bland annat hon som fick den tillknäppte prinsen att öppna upp och charma hela svenska folket i TV4:s ”Hellenius hörna”.

Bild 1 av 11

Prins Carl Philip ger Camilla Läckbergs partner Christina Saliba sparken som PR-ansvarig från sitt designbolag Bernadotte & Kylberg.
Bild 2 av 11

Christina Saliba var under många år PR-manager åt Camilla Läckberg – och tjänade en förmögenhet på kuppen.
Bild 3 av 11

För en tid sedan bröt Läckberg dock allt PR-samarbete med Saliba.
Bild 4 av 11

Källor vittnar om att den tidigare så goda vänskapen mellan Camilla Läckberg och Christina Saliba nu är som bortblåst.
Bild 5 av 11

Men det slutar inte där. Nu har Christina Saliba också tvingats bort från som PR-konsult från gode vännen Roy Fares konditori Mr Cake.
Bild 6 av 11

Enligt Stoppa Pressarnas källor har även prins Carl Philip tröttnat på Christina Saliba som inte längre får sköta PR-arbetet för hans designbolag Bernadotte & Kylberg.
Bild 7 av 11

Prinsen driver bolaget med Oscar "Bajsmannen" Kylberg som tidigare anklagats för att utnyttja prinsen i sina olika verksamheter.
Bild 8 av 11

Christina Saliba sägs göra allt för att stå kungafamiljen nära. Hon har bland annat anställt prinsessan Sofias syster Lina Hellqvist i sitt bolag.
Bild 9 av 11

Och det gjorde susen! Här ser vi Christina Saliba på väg in till prins Carl Philips 40-års-fest dit hon anlände med prinsessan Sofias systrar och mamma.
Bild 10 av 11

"Carl Philip har tröttnat på Salibas sätt att bossa och hela tiden säga åt dem vad de ska göra. Hon bör vara rådgivare och inte en diktator", säger en källa till Stoppa Pressarna.
Bild 11 av 11

Christina Saliba med ex-maken Elias Saliba, som är misstänkt för misshandel under en kändisfest, dit de gick med konditorn Roy Fares.

Men nu har PR-glorian halkat rejält på sned och enligt uppgifter till Stoppa Pressarna har den dokumenterat stenhårda och kontroversiella Saliba tappat i princip alla sina PR-uppdrag.

För några veckor sedan slog nyheten om att Camilla Läckberg gett Christina Saliba sparken som PR-manager ned som en bomb.

Genast började korparna kraxa om en schism mellan de forna såta vännerna.

– Christina är topp tunnor rasande över det här vedervärdiga sveket. Hon är av åsikten att det är hon som har byggt Läckberg och hela hennes imperium, har en person nära PR-kvinnan tidigare berättat för Stoppa Pressarna.