Hälsa

Raseri mot Gunilla efter otäcka bilden på mamma Iris

I uppenbar obalans.
Den här gången ter det sig som att Gunilla Persson har gått för långt.
Hollywoodfrun får massiv kritik efter sin senaste bild på sin sjuka mamma Iris.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-11-23 kl 12:08 |

ProvaPremium

Gunilla Persson, 63, har i över tio års tid tagit hand om sin multisjuka mamma Iris Persson, 96. Hollywoodfrun tog med sin mamma från äldreboendet i Sverige då personalen där försökte ”mörda” Iris Persson, enligt den tidigare fotomodellen.

De senaste åren har Iris Persson blivit allt sämre. Hon har åkt in och ut från sjukhuset. Hon är dement och har sedan länge tappat talförmågan och har återkommande drabbats av urin- och luftvägsinfektioner.

Bild 1 av 6Till vänster ser vi Gunilla Persson i en glittrig klänning, hon ser spänd ut. Till höger ser vi Iris Persson som sitter ned, Gunilla böjer sig ned över henne.

Hollywoodfrun Gunilla Persson vägrade släppa taget om sin älskade mor Iris Persson. Till slut gick det inte längre.
Bild 2 av 6

Likt ett monster kommer Gunilla upp ur den gröna sörjan. Hon medverkade i "Fångarna på Fortet" senaste säsongen, annars är det tunt med tv-jobben.
Bild 3 av 6

Gunilla Persson och hennes advokat Mark Safaryan har stora problem i en rättsprocess.
Bild 4 av 6

Lika som bär. Över ögonen är Erika Persson är mycket lik sin påstådda pappa miljardären Charles Simonyi.
Bild 5 av 6

Gunilla Persson satte på sig solglasögonen i en exklusiv Chanel-butik och travade sedan ut – utan att betala. Hollywoodfrun greps senare av polis.
Bild 6 av 6

Här är polisens bild av Gunilla Persson efter gripandet i Florida.

Iris Persson har även stora problem med slembildning i lungorna och har svårt att andas, hon får dropp och det är många följare som ifrågasatt Gunilla Perssons ovilja ”att släppa taget” om sin mor.

Bilder på dödskamp

Tidigare har det förekommit kritik mot att Gunilla Persson lägger upp bilder och filmer på sociala medier på sin mamma. Bland annat har följarna fått se sår på Iris Perssons ben. Flera av bilderna har varit från tillfällen när stackars Iris bokstavligen kämpat för sitt liv på sjukhus.