Regina Lunds skamlösa tiggeri efter lyxresan

Helt utan skam i kroppen.
Först åker Regina Lund på en lyxresa till Maldiverna – trots en hyresskuld på över 30 000 kronor.
Sedan gråter hon ut och tigger pengar av sina följare på nätet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2021-03-17 kl 18:25 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade att Regina Lund, 53, njutit i solen på en paradisatoll på Maldiverna i två veckor.

Sångerskan var där i januari – samtidigt som hon var skyldig Familjebostäder över 30 000 kronor i uteblivna månadshyror för hyresrätten i Farsta söder om Stockholm.

Bild 1 av 9

Regina Lund tigger pengar av sina följare, hon nämner dock inte att hon nyligen var på en lyxresa till Maldiverna i två veckor.
Bild 2 av 9

Regina Lund har inte betalat hyran och är skyldig Familjebostäder över 30 000 kronor, trots det åkte hon till Maldiverna till en kostnad av närmare 50 000 kronor.
Bild 3 av 9

Regina Lund hade det härligt på Maldiverna, skulden till hyresvärden verkade hon inte ägna en tanke när hon njöt i solen och på de kritvita stränderna.
Bild 4 av 9

Artisten och skådespelerskan bodde på lyxresorten Reveries Diving Village, som ligger på ön Gan i Laamu-atollen, på Maldiverna.
Bild 5 av 9

Här njuter den tidigare "Rederiet"-stjärnan av en härlig kokosnötdrink.
Bild 6 av 9

Efter lyxresan var Regina Lunds plånbok tom, nu tigger hon pengar av sina följare utan att nämna resan till Maldiverna.
Bild 7 av 9

På Instagram är Regina Lund mer rakt på sak och skriver bara ut numret som följarna kan Swisha till samtidigt som hon delar snyftartikeln i Aftonbladet där inte heller resan till Maldiverna är omnämnd.
Bild 8 av 9

Flera följare har skänkt pengar till Regina Lund.
Bild 9 av 9

Här tackar Regina Lund för de tusentals kronor som flutit in efter tiggeriet. Alla följare är dock inte helt nöjda utan undrar "när flyget till Maldiverna går".

Sångerskan fann dock råd och lät sig okritiskt snyft-intervjuas i Aftonbladet för att därefter gå ut på sina sociala medier och Swish-tigga av sina följare.
– Det kom som en chock att jag måste lämna lägenheten omedelbart och jag har jobbat hårt på lösningar dygnet runt senaste tiden men inget har hjälpt. Desperata tider kräver desperata medel: klart det slår hårt på ens stolthet att göra detta men jag har inga andra alternativ än att be om hjälp, skriver Regina Lund på Instagram.