Danny Saucedos hemliga fjongknep: ta sexpulver

Danny Saucedo gör allt för att få den att stå. 
Nu avslöjar Mello-artisten hur han använde ett sexpulver för att få "fjång-effekt". 
– Ja, jag köpte det i London, medger artisten.  

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2021-03-16 kl 20:15 |

ProvaPremium

Danny Saucedo, 35, gjorde allt för att ta hem segern i Melodifestivalens final där han sexigt juckade med höfterna i den pulserande slagdängan ”Dandi dansa”. 

Dessvärre räckte inte artisten så heta sug i blicken och läckra macarena-moves – istället blev det hela landets nya älskling Tusse, 19, som kammade hem segern. 

Bild 1 av 8

Många vill "Dandi dansa" med Danny Saucedo som har experimenterat både med potenshöjande sexpulver och en liten sexleksak.
Bild 2 av 8

Många tyckte Danny Saucedo var den enda rättfärdiga vinnaren av Melodifestivalen med sin svängiga hit där han rytmiskt rörde på sina höfter.
Bild 3 av 8

Danny Saucedo har ett spännande liv som han försökte krydda med ett särskilt sexpulver. Artisten medger också att han använt en så kallad "kukring".
Bild 4 av 8

På nätet finns en speciell Danny-grupp som har heta fantasier om den populäre sångaren.
Bild 5 av 8

– Jag skulle gärna "Dandi dansa" med Danny i duschen, där skulle vi så härligt skönt kunna utforska våra kroppar, skriver ett Danny-fans smått upphetsat.
Bild 6 av 8

Stoppa Pressarna kunde en solig vårdag visa bilder på Danny Saucedo när han var på en spännande killdejt i centrala Stockholm.
Bild 7 av 8

Danny Saucedo njöt av alkoholhaltig dryck och mumsigt sällskap av två maskulina killar. Vad som hände när de unga männen, stärkta av vinet, lämnade krogen är det ingen som vet.
Bild 8 av 8

Oj, vi hade nästan glömt av det. En gång i tiden var Danny tillsammans med Molly Sandén, en i dag svunnen tid.

I sitt bejublande framträdande sjunger Danny Saucedo klurigt om ”livets äppelpaj” och när han trallar vidare att  ”det finns en gräns för allt och vi är way over the line” börjar vi inse vad han syftar på. 

Danny Saucedo har med åren blivit ett riktigt sexobjekt som både kvinnor och män i olika åldrar över hela landet har heta sexfantasier om.

På nätet, i ett särkilt forum, uttrycker en särskild grupp av Danny-fans sina fria fantasier om den tidigare EMD-sångaren. Av pressetiska, och även moraliska, skäl väljer Stoppa Pressarna dock bara att återge en fåtal som är lite mer på den rumsrena sidan.