Mest läst just nu:

Oväntad relation

Robert Aschbergs hemliga samvaro med Fredrick Federley

Ett lite oväntat men spännande par.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Robert Aschberg och Fredrick Federley har funnit varandra.
Snart ska de bägge männens ses under en het kväll i Stockholm.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2022-05-19 kl 08:16 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade att Fredrick Federley, 44, var sambo med en våldtäktsdömd pedofil som bara månader innan han installerade sig på EU-parlamentarikerns vackra kringbyggda Dalagård hade muckat från ett långt fängelsestraff.

Den så kallade ”Björbo-pedofilen” är bland annat dömd för 22 fall av grova våldtäkter på barn.

Bild 1 av 10

En fin samvaro. Robert Aschberg och Fredrick Federley har funnit varandra. Den lite äldre programledaren kan varsamt lotsa den lite tilltufsade kill-politikern.

Bild 2 av 10

Annie Lööf är nära vän med Fredrick Federley sedan 20 år tillbaka. Både hon och Centerpartiet har rasat i väljaropinionen efter Stoppa Pressarnas avslöjande.

Bild 3 av 10

Här flyr "Björbo-pedofilen" från Federleys föräldrahem efter att Stoppa Pressarna avslöjat skandalen.

Bild 4 av 10

"Björbo-pedofilen" talade ut exklusivt i Stoppa Pressarna och berättade om sina varma känslor för Federley.

Bild 5 av 10

Fredrick Federley ljög programledaren Carina Bergfeldt rätt upp i ansiktet när han medverkade i "Bergfeldt" i SVT. Han påstod att han ännu inte läst domen, sedan avslöjades det att han läst domen före Stoppa Pressarnas avslöjande.

Bild 6 av 10

"Volvo-pedofilens" bil stod parkerad utanför Federleys hem i Dala-Floda under natten mellan den 17:e och 18:e december förra året.

Bild 7 av 10

Fredrick Federley och "Bryssel-pedofilen" gick på sexfester och sexklubbar tillsammans i Bryssel. "Bryssel-pedofilen" "fantiserade om att våldta ett spädbarn, står det i domen mot Federleys vän.

Bild 8 av 10

Fredrick Federley tvingades flytta från Björbo efter pedofilskandalen, barnfamiljerna i byn hade tappat förtroendet för honom efter att det visade sig att han inhyst en nymuckad barnvåldtäktsman på den vackra kringbyggda Dalagården från förra sekelskiftet.

Bild 9 av 10

Till vänster ser vi "Björbo-pedofilens" mammas röda Toyota och till höger Federleys Audi. Grabbarna återförenades på Federleys gård en ljus och romantisk natt i somras.

Bild 10 av 10

Vi får hoppas att Aschberg ställer Federley mot väggen och ställer relevanta frågor. Nyligen tvekade ju inte programledaren att pressa en småbarnsmamma så att hon började gråta och avbröt sin medverkan i Publicistklubben för inbördes beundran.

Det dröjde drygt två veckor – sedan tvingades toppolitikern bort från alla sina förtroendeuppdrag.