Mest läst just nu:

Runar Sögaard svårt sjuk efter pedofilbråket

Pedofilstressen blev för mycket.
Runar Sögaard är sjukskriven.
Nu skjuts rättegången mot norrmannen upp.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2021-02-16 kl 07:10 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna rapporterade nyligen om hur Runar Sögaard, 53, hamnat i ett infekterat pedofilbråk med en känd och erkänt skicklig reporter på en stor dagstidning.

Norrmannen är så stressad av alla pedofilanklagelser som förts fram att han nu insjuknat och rättegången mot honom i hovrätten får flyttas fram.

Bild 1 av 4

Runar Sögaard insjuknade hastigt efter pedofilbråket och nu måste rättegången mot norrmannen flyttas.

Bild 2 av 4

Runar Sögaard hotas av ett långt fängelsestraff. I tingsrätten dömdes han till ett år och åtta månaders fängelse.

Bild 3 av 4

Nyligen avslöjade Runar Sögaard sin hemliga vänskap med Emilio Ingrosso.

Bild 4 av 4

Runar Sögaard får inte behålla ett öre av pengarna han drar in på sin självbiografi i Sverige. Kronofogden mäter ut allt.

Runar Sögaard hade ett mycket konfrontativt samtal med reportern som allmänt brukar betraktas som ”legendarisk”, ”omutlig” och ”tuff”. Norrmannen var besviken på reportern som han inte upplevde givit honom chansen att svara på frågor.

Reportern å sin sida hävdar att han vid upprepade tillfällen erbjudit den forne predikanten chansen att svara på tre konkreta frågor. Runar Sögaard spelade in samtalet och har lagt ut det på sina plattformar, men frågan är varför då Carolas, 54, ex-make inte på något sätt kan leda i bevis att reportern gjort något som helst fel.

Efter det infekterade samtalet där Runar avslutar med att kasta ut pedofilanklagelser mot reportern – utan några som helst bevis – har norrmannen insjuknat så allvarligt att han tvingades ställa in sin medverkan i rättegången i hovrätten där han är på den anklagades bänk.

Runar Sögaard dömdes i tingsrätten till ett år och åtta månaders fängelse för grovt bokföringsbrott vid tre tillfällen och skattebrott vid 20 tillfällen och hovrättsförhandlingarna skulle ha hållits idag. Men den blonde norrmannen är insjuknad efter det hätska pedofilbråket.