Så friade fästmannen till Anna Anka

Den unge älskaren tog mod till sig.
Han gick ner på knä, tog fram en liten ask beklädd med sammet, harklade sig försiktigt och började.
Nu berättar Anna Anka om det romantiska frieriet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2019-03-12 kl 12:25 |

ProvaPremium

Anna Anka, 47, är nog en av Hollywoods lyckligaste kvinnor just nu.

Den stridbara skånskan, med en faiblesse för kycklingbrosk, går som på små romantiska rosafluffiga moln just nu.

Bild 1 av 6anna anka karlek stor2 2 - Stoppa Pressarna

Romantiken flödar och hjärtana bultar i takt. Nu avslöjar Anna Anka hur David Johansson romantiska frieri gick till.
Bild 2 av 6anna anka droger stor.3 - Stoppa Pressarna

Anna Anka gjorde comeback i senaste säsongen av "Svenska Hollywoodfruar efter nio års bortvaro. Hon kommer dock inte medverka i nästa säsong då hon och TV3 inte kom överens om villkoren.
Bild 3 av 6anna anka comeback stor1 - Stoppa Pressarna

Anna Anka har jobbat som personlig tränare. Skånskan är vältränad liksom sin blivande make.
Bild 4 av 6anna anka karlek stor1 1 - Stoppa Pressarna

Anna Anka och fästmannen David Johansson var i Sverige på besök från Los Angeles för att marknadsföra "Svenska Hollywoodfruar".
Bild 5 av 6anna anka karlek stor 2 - Stoppa Pressarna

Anna Anka är uppvuxen i Skåne liksom hennes unga kärlek David Johansson. Han kommer från Åhus utanför Kristianstad.
Bild 6 av 6anna anka karlek stor6 1 - Stoppa Pressarna

Det går inte att ta miste på de heta känslorna mellan Anna Anka och David Johansson.

Snart ska hon få skrida upp för altargången, få se sin älskade David Johansson, 27, i ögonen och höra prästen deklarera de tu som man och fru. Hon ska få hjälp att lyfta sitt slöjflor, böja lite på huvudet och med en svag rörelse luta sig framåt mot den stilige David och möta hans läppar i en kyss som förenar dem i förbundet man och hustru.

Anna Anka och David Johansson träffades genom gemensamma bekanta i Hollywood. De föll för varandra. Kanske det var deras gemensamma bakgrund som skåningar som gjorde att de snabbt fann varandra.

David är från Åhus, inte långt från Kristianstad i nordöstra delen av det bördiga och stolta landskapet, och Anna är uppvuxen i Bjuv. När de först möttes visste inte David vem Anna var. Han har bott i Los Angeles länge och arbetat som PT så han hade inte koll på att den blonda kvinnan framför honom har genererat en mäng löpsedlar och väckt massor av uppmärksamhet genom sin medverkan i första säsongen av ”Svenska Hollywoodfruar”.

Resten är historia, nu ska paret gifta sig. När det blir av får vi inte riktigt veta ännu.

– Bröllopsplaneringen pågår för fullt men exakt datum för bröllopet håller vi för oss själva ett tag till, skriver Anna Anka i ett mail till Expressen.

David ger intryck av att vara något av en lite äldre tiders gentleman, det var han som såg som sin manliga plikt att ta initiativet till ett bröllop och fria.
– Davids frieri till mig var romantiskt, gulligt och roligt. Det skedde på en romantisk get away-weekend, avslöjar Anna Anka.

Han var noga förberedd för att fria är en process som kräver sin man, det är nervöst och ovisst även om han i sitt hjärta känner att kvinnan som är föremål för svärmeriet älskar dig. Och nog verkar den långe skåningen ha varit väl förberedd.

– David gick ner på knä, gav mig en innerlig kärleksförklaring och sträckte fram en ask med en vacker förlovningsring. Det är en dag jag alltid kommer att minnas, så personligt, speciellt och alldeles perfekt, konstaterar Anna Anka.