Samirs och Sigrids relation efter turbulensen

Kärlekssagan fick ett bittert och abrupt slut.
Samir Badran dumpade Sigrid Bernson brutalt.
Nu har deras nuvarande relation kartlagts.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2020-09-03 kl 05:34 |

ProvaPremium

Det dröjde inte länge förrän det hettade till mellan Samir Badran, 30, och Sigrid Bernson, 31, efter att de parats ihop i ”Let’s Dance”.

Det var 2017 och han var en av Sveriges hetaste artister som fick den blonda göteborgskan som danspartner i TV4:s succéprogram. Samir och Sigrid dansande med stor hetta och spekulationerna om att de bägge var ett par blev snabbt intensiva.

Bild 1 av 6

Samir Badran och Sigrid Bernson var tillsammans i två år. Nu har deras nuvarande relation blivit kartlagd.
Bild 2 av 6

Här var början till slutet. Samir Badran återvände efter sin exil i Thailand och Sigrid Bernson mötte på Arlanda, men det räckte inte. Kort därefter dumpade sångaren danserskan.
Bild 3 av 6

Samir och Sigrid blev tillsammans under "Let's Dance" och förhållandet blev mycket uppmärksammat.
Bild 4 av 6

Idag har Samir Badran även brutit med Viktor Frisk. Nu satsar Samir på att bli mäklare istället, kändisskapet sliter för mycket på honom.
Bild 5 av 6

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson dansade bra ihop men kemin mellan deras hjärtan tedde sig ännu starkare. Stoppa Pressarna avslöjade att de var ett par, nio månader efter vårt avslöjande erkände paret.
Bild 6 av 6

Samir Badran friade till sin nya flickvän Julia Sundquist i direktsändning.

Efter ”Let’s Dance” fortsatte paret att träffas och snart var Sigrid och Samir ett etablerat par. I närmare två år höll kärlekssagan.

I slutet av 2018 började Samir Badran känna sig uppenbart sliten, den stora hysterin kring honom och Viktor Frisk, 25, började sätta sina spår. Artisten visade upp tecken på att bli utbränd och flydde till Thailand i en dryg månad.

Samir reste till Asien utan Sigrid – han behövde ladda batterierna. När Samir kom hem i början av januari 2019 stod Sigrid på Arlanda med både skylt och blommor och mötte sin pojkvän – de möttes i en eldfängd kyss men kort därefter var det slut.