Simon Skölds tuffa kamp med ekonomin

Camilla Läckbergs make är van vid att kämpa i MMA-oktagonen.
Men även vid sidan om kampsporten har Simon Sköld kämpat – allt för att vända förlusten i sitt bolag. 
Stoppa Pressarna kan avslöja att blod, svett och tårar har lett till en ordentlig framgång. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2019-03-16 kl 13:45 |

ProvaPremium

Kärlekssagan mellan Simon Sköld, 31, och författaren Camilla Läckberg, 44, är vacker på många sätt.

Deras kärlek har överlevt hatet, gliringarna och kommentarerna om hennes ålder jämfört med makens samt hennes miljoner jämfört med Simons kaffepengar.

Bild 1 av 6

Simon Sköld har kämpat hårt med sin ekonomi och har lyckats vända förlust till vinst i sitt bolag. Men han står sig slätt i jämförelse med sin Power-hustru Camilla Läckberg.
Bild 2 av 6

Simon Sköld är bördig från Hultsfred i Småland. 2017 gifte han sig med Camilla Läckberg och paret har dottern Polly tillsammans.
Bild 3 av 6

Camilla Läckberg var med i "Stjärnorna på slottet" med skådespelaren Alexander Karim, skådespelerskan Kajsa Ernst, underhållaren Sven Melander och regissören Lena Söderblom.
Bild 4 av 6

Camilla Läckberg med väninnan och kompanjonen Christina Saliba. De bägge power-tjejerna har startat ett investmentbolag som riktar in sig på kvinnliga entreprenörer.
Bild 5 av 6

Camilla Läckberg med äkta maken Simon Sköld på en kändispremiär. De vimlar gärna.
Bild 6 av 6

Camilla Läckberg har med prinsessan Sofia i sin senaste barnbok.

Men Simon Sköld låter sig inte nedslås. Han är verkligen en fighter i ordets rätta bemärkelse. Den bildsköne MMA-boxaren har nu lyckats komma på rätt köl i sitt bolag och kan unna sig själv en skön aktieutdelning.

Stoppa Pressarna kan avslöja att under det senaste räkenskapsåret gick kampsportarens bolag Simon Sköld AB, som omsatte 717 000 kronor, med en vinst på 215 000 kronor. Det är att jämföra med året innan då bolaget istället gjorde en förlust på 64 000 kronor.

Nu vet vi inte hur makarna Läckberg och Sköld sköter sin ekonomi i detalj. Vi får utgå ifrån att det finns ett äktenskapsförord givet att de gick in i äktenskapet med så skilda storlekar på sina tillgångar.