Högtid

Soldoktorns sorgliga julafton utan Lotta Engberg

En minst sagt bitter jul.
Nu väljer Mikael ”Soldoktorn” Sandström att berätta den sorgliga sanningen.
Familjehögtiden blev en pina.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-12-28 kl 19:19 |

ProvaPremium

Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 64, och Lotta Engberg, 59, är ett av våra största och mest folkkära kändispar. Den stilige tv-läkare och sångerskan fann varandra efter en öppen flört i samband med att Lotta intervjuades i Aftonbladet.

Soldoktorn var inte sen med att nappa på betet och redan efter två dejter insåg de bägge att känslorna och attraktionen fanns där. Numer bor de tillsammans i en lyxig villa i Mölnlycke utanför Göteborg.

Bild 1 av 7

Nu berättar Soldoktorn sanningen om sin ensamma julafton.
Bild 2 av 7

Här ser vi Soldoktorn och hans dåvarande danspartner Anette Andréasson. Det här var innan Lotta kom in i bilden.
Bild 3 av 7

Även midsommar blev speciell. Mikael "Soldoktorn" Sandström firade inte med Lotta Engberg. Paret var separerade från varandra.
Bild 4 av 7

Mikael Sandström och Lotta Engberg hör till våra mest folkkära kändispar.
Bild 5 av 7

Soldoktorn fick aldrig chansen att riktigt visa upp sig i "Let's Dance". På grund av coronapandemins utbrott så hoppade han av då han kände att han gjorde större nytta i vården än på dansgolvet.
Bild 6 av 7

Soldoktorn och Lotta Engberg har tagit Sverige med storm. Ingen är oberörd av parets vackra kärlek. De har bland annat medverkat i "Tillsammans med Strömstedts".
Bild 7 av 7

Mikael Sandström berättar nu om sitt festande. Han är ärlig kring sin alkoholkonsumtion.

De båda är mycket populära och efterfrågade och arbetar ständigt och jämnt. Även om de alltid ser till att vårda relationen och ta sig tid för lite mys så finns det en fara i att de hela tiden flänger runt så fasligt.

Efterfrågad föreläsare

Mikael Sandström har inte bara sina tv-uppdrag, han skriver även på en bok och är dessutom en efterfrågad föreläsare. Lotta Engberg har fullt upp med sin programledarroll i ”Bingolotto” och därtill är hon en uppskattad sångerska.